Νικητής ο “GRapple13” στο 10ο Betarades Poker Tournament!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker winner

Τα Betarades Poker Tournaments έχουν γίνει πλέον θεσμός και χθες, Κυριακή (04/05) διεξήχθη το 10ο τουρνουά της σειράς, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 10ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 92 φίλοι του site μας και του πόκερ. Έγινε λοιπόν, μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 77 re-buys και 41 add-ons με αποτέλεσμα το prize pool να φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 1,029$, το οποίο μοιράστηκε στους 27 πρώτους παίκτες της τελικής κατάταξης! Το εντυπωσιακό αυτό τουρνουά κράτησε 3 ώρες και 12 λεπτά! Νικητής αναδείχθηκε ο χρήστης “GRapple13“, o οποίος με το buy-in της συμμετοχής στα 3,30$ έβαλε στο λογαριασμό του 244,46$! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “Epul3”, o οποίος με τη σειρά του κέρδισε 179,69$! Για την ακρίβεια και οι πρώτοι 3 παίκτες κέρδισαν τριψήφια ποσά!

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 10ο Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού, αξίας πλέον 50€!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε