Νικητής ο “anfieldklopp” στο 6ο Betarades Poker Tournament!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker winner

Τα Betarades Poker Tournaments έχουν γίνει πλέον θεσμός και χθες, Μ.Πέμπτη (16/04) διεξήχθη το 6ο τουρνουά της σειράς! Το event #7 έρχεται την μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα και τότε θα μπορείτε να εγγραφείτε.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 6ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 211 φίλοι του site μας και του πόκερ. Έγινε λοιπόν, μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 160 re-buys και 133 add-ons και έτσι το prize pool έφτασε το εντυπωσιακό νούμερο των 2,520$, το οποίο μοιράστηκε στους 36 πρώτους παίκτες της τελικής κατάταξης! Το φοβερό αυτό τουρνουά κράτησε 3 ώρες και 6 λεπτά! Νικητής αναδείχθηκε ο χρήστης “anfieldklopp“, o οποίος με το buy-in της συμμετοχής στα 5,50$ έβαλε στο λογαριασμό του 515,34$! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “MiTcAkOcOsPe”, o οποίος με τη σειρά του κέρδισε 378,00$! Για την ακρίβεια και οι πρώτοι 6 παίκτες κέρδισαν τριψήφια ποσά, ενώ συνολικά οι πρώτοι δέκα κέρδισαν αναμνηστικά δώρα από το betarades.gr (μπλουζάκι, καπέλο, κούπα).

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 6ο Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού, αξίας 25€!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε