Netbet: Πόρτο – Λάτσιο με ευρεία γκάμα αγορών (17/02)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Η Πόρτο φιλοξενεί τη Λάτσιο στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και η Netbet διαθέτει την αναμέτρηση με πληθώρα αγορών.

Στο ντέρμπι για την κορυφή του πρωταθλήματος η Πόρτο βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τη Σπόρτινγκ, αλλά έφτασε στην ισοφάριση και στο τελικό 2-2. Είναι αήττητη στην Πριμέιρα Λίγκα και στην κορυφή σε απόσταση 6 βαθμών από την ομάδα της Λισαβόνας. Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ μετά την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της.

Πόρτο – Λάτσιο στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβλήθηκε η Λάτσιο επί της Μπολόνια με 3-0 εντός έδρας για το πρωτάθλημα πιο πρόσφατα. Έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση της βαθμολογίας εκεί, 4 πόντους μακριά από την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν 2η στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ, έχασε στην προηγούμενη φάση μόνο από τη Γαλατασαράι που αναδείχτηκε πρώτη.

Στη Netbet ξεκάθαρο φαβορί στις αποδόσεις είναι η Πόρτο, καθώς ο άσσος προσφέρεται στο 1.88, στο 3.60 είναι η ισοπαλία και στο 4.10 το διπλό. 

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα