* 4η αγωνιστική

* Ντέρμπι του Μάντσεστερ.

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τα 7 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Over 2.5.

* Η Σίτι κέρδισε τα 5/8 τελευταία ντέρμπι, αλλά την περασμένη σεζόν δεν τα κατάφερε (0-1-1).

* Η Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει στον Γκουαρδιόλα το 25% των εντός έδρας ηττών του στην Πρέμιερ Λιγκ (4/16) και πηγαίνει για back to back νίκες στο Etihad για πρώτη φορά μετά το 2021.

* Μόλις 6 από τα 20 τελευταία ντέρμπι τα κέρδισε ο γηπεδούχος (6-4-10)!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Μπράιτον. Ο Χάαλαντ (34’) άνοιξε το σκορ για την Σίτι, αλλά ο Μίλνερ με πέναλτι (67’) & ο Γκρούντα (89’) γύρισαν το ματς για την Μπράιτον.

Την χειρότερη εκκίνησή τους στην Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία 20ετία πραγματοποίησαν οι “σίτιζενς” με τις 2/3 ήττες στα παιχνίδια του Αυγούστου, παρουσιάζοντας την ίδια προβληματική εικόνα της περασμένης σεζόν.

Τελευταία φορά που η Σίτι ξεκίνησε τη λίγκα με 3/4 ήττες ήταν την σεζόν 1995/96, όταν τελικά υποβιβάστηκε.

Στάχτη στα μάτια το εντυπωσιακό 0-4 της πρεμιέρας στο “Μόλινιου”, όπου έλαμψε ο νεοφερμένος Ρέιντερς, ακολούθησαν δύο κολλητές ήττες, βγαλμένες από τους περσινούς “εφιάλτες”.

Όπως και πέρσι, η Σίτι έχασε εντός έδρας και εύκολα από την Τότεναμ (0-2) και η ακόλουθη ήττα στο ΑΜΕΧ ήταν “καρμπόν” με τον περασμένο Νοέμβριο. Και πάλι προηγήθηκε όντας καλύτερη ως την ανάπαυλα και πάλι φάνηκε αδύναμη στο 2ο ημίχρονο και ταλαιπωρήθηκε μέχρι να της γυρίσει (δικαίως) το ματς η Μπράιτον.

Έτσι ο Γκουαρδιόλα έφτασε τις 49 ήττες σε 345 παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ. Το 22% αυτών των ηττών (11) τις γνώρισε από τον περασμένο Νοέμβριο!

Συνεχίστηκαν οι μεταγραφικές ζυμώσεις μέχρι την τελευταία ημέρα του “παραθύρου”, πούλησε (11 εκ.) στη Φενέρμπαχτσε τον Έντερσον και για αντικαταστάτη αγόρασε τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ντοναρούμα (30 εκ.).

Στα αγωνιστικά νέα, τραυματίστηκε με την Αίγυπτο ο Μαρμούς (φορ/εξτρέμ) και χάνει το ντέρμπι, όπως και οι Αΐτ Νουρί (αρ. μπακ), Τσερκί (μέσος), Κόβασιτς (μέσος).

Ερωτηματικό ο Στόουνς (στόπερ) που δεν κλήθηκε με την Αγγλία, αλλά επιστρέφουν οι Γκβάρντιολ (αρ. μπακ), Σαβίνιο (εξτρέμ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία εντός έδρας.

4 ΧΡΟΝΙΑ FONBET 🎉🎁 ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΔΩΡΑ*
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Μπέρνλι. Με αυτογκόλ (27’) & Μπεουμό (57’) προηγήθηκε δις η Γιουνάιτεντ, με Φόστερ (55’) & Άντονι (66’) ισοφάρισε η Μπέρνλι & ο Φερνάντες με πέναλτι (90+7’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Βάλσαμο για τον ψυχισμό του οργανισμού η δραματική νίκη της 30ης Αυγούστου, κάθισε η σκόνη που είχε σηκωθεί από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Γκρίμσμπι και σίγησε η φημολογία περί απομάκρυνσης του κόουτς Αμορίμ.

Η νίκη επί της Μπέρνλι ήταν η μόλις 8η του Πορτογάλου τεχνικού σε 30 παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ (8-7-15), τις μισές εξ αυτών τις κατέκτησε απέναντι σε νεοφερμένες ομάδες της κατηγορίας.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι του καλοκαιριού, είχε τις ευκαιρίες να “σκοτώσει” την Μπέρνλι από το 1ο ημίχρονο και μετά την ανάπαυλα επανεμφανίστηκε η γνωστή της ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί δύο φορές.

Παρά την γκρίνια, υπάρχουν θετικά στοιχεία τα οποία μπορεί να κρατήσει για την συνέχεια της σεζόν. Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι η #1 ομάδα της λίγκας σε σουτ (58) και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (+14) από τη δεύτερη ομάδα.

Ο αρχηγός Φερνάντες βγάζει νευρικότητα, αλλά έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες (12) στη λίγκα & σε open play (8). Ο Πορτογάλος σκόραρε και στα τρία τελευταία νικηφόρα ντέρμπι της ομάδας.

Επιπλέον, η ομάδα του Αμορίμ έχει καταγράψει τα περισσότερα τρεξίματα στις πλάτες των αντίπαλων αμυνών (131), με τον Μπεουμό να είναι ο κορυφαίος (54) της κατηγορίας.

Τελευταία μεταγραφική προσθήκη ο Λάμενς (κίπερ) από την Αντβέρπ, εκδιώχθηκε με δανεισμό στην Τραπεζούντα ο τραγελαφικός Ονάνα. Ο Μπαγιντίρ όμως θα διατηρήσει τη θέση βασικού στο ντέρμπο.

Στα αγωνιστικά νέα, o Κούνια (φορ) την γλίτωσε με ελαφρύ μυϊκό πρόβλημα, αλλά δεν προλαβαίνει το ντέρμπι, όπως και οι Μάουντ (μέσος), Νταλό (μπακ) σύμφωνα με τον κόουτς Αμορίμ. Συνεχίζει την αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό ο Μαρτίνες (στόπερ).

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ