Κύπρος: Παρέμβαση Γεν. Εισαγγελέα για καταγγελίες στημένων παιχνιδιών

Ανανεώθηκε:
στημένα παιχνίδια

Δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα οι αναφορές για στημένα παιχνίδια στην Κύπρο. Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για χειραγώγηση παιχνιδιών προκάλεσαν, μάλιστα, την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Σαββίδης μέσω επιστολής απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και τον επικεφαλής τους, προκειμένου να διελευκανθεί άμεσα υπόθεση αγώνα της τρίτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας Ολυμπιάδα Λυμπιών πρόσφατα τοποθετήθηκε δημόσια κατά παικτών της αλλά και ποδοσφαιρικών παραγόντων με την υποψία χειραγώγησης παιχνιδιών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση για την επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα Κύπρου για το θέμα:

“Επείγουσα επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας απέστειλε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σαββίδης, με την οποία ζητά όπως άμεσα διερευνηθούν οι καταγγελίες στις οποίες προέβη χθες στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ολυμπιάδα Λυμπιών”, οι οποίες φαίνεται να στρέφονται κατά ποδοσφαιριστών της ομάδας του και άλλων αθλητικών παραγόντων του ποδοσφαιρικού χώρου για χειραγώγηση αγώνων και παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες στο Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Γενικός Εισαγγελέας, ενόψει του ότι από τις καταγγελίες αυτές ενδέχεται να προκύπτει η διάπραξη ποινικών αδικημάτων, ζητά από τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως άμεσα δώσει οδηγίες για διερεύνηση της υπόθεσης και με την ολοκλήρωση της διερεύνησης των καταγγελιών ο φάκελος να διαβιβαστεί στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες”.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ