Κόπα Άφρικα: Μετατέθηκε το 2022 λόγω κορωνοϊού

Ανανεώθηκε:
Κόπα Άφρικα

To Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών ή όπως είναι γνωστό στη χώρα μας το Κόπα Άφρικα πήρε αναβολή ενός έτους και θα διεξαχθεί τελικά τον Ιανουάριο του 2022!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τα σχέδια όλου του πλανήτη τους τελευταίους μήνες και έχει αλλάξει πολλές ημερομηνίες όσον αφορά τις αθλητικές διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Μετά τη μεταφορά του Euro και των Ολυμπιακών Αγώνων για το επόμενο καλοκαίρι, έτσι και το διεθνές τουρνουά της Αφρικής μεταφέρθηκε ένα χρόνο μετά λόγω της πανδημίας, η οποία όλοι ελπίζουμε να έχει μπει στο περιθώριο μέχρι τότε.

Υπενθυμίζουμε ότι το επερχόμενο Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί στο Καμερούν, αλλά δεν υπάρχουν νέες ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Ο κορωνοϊός καθυστέρησε την προκριματική φάση της διοργάνωσης και ως αποτέλεσμα η αφρικανική συνομοσπονδία (CAF) αποφάσισε τη μεταφορά του τουρνουά, που προσφέρει παραδοσιακά αρκετές επιλογές για στοίχημα.