Καταγγελία του Βράνιες για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Ανανεώθηκε:
Βράνιες ΑΕΚ

Ο Όγκνιεν Βράνιες σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας, κάνοντας σχετική αναφορά για το ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ του 2018. Αγώνας καθοριστικός για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος εκείνη τη σεζόν.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O 31χρονος στόπερ είναι πλέον στη Σαρλερουά και τότε αγωνιζόταν στην Ένωση. Στην αποκάλυψή του, μίλησε για μάνατζερ που επικοινώνησε μαζί του πριν το επίμαχο παιχνίδι, προκειμένου να προκαθοριστεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος τόνισε πως αρνήθηκε την πρόταση και μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν σε ανθρώπους της ΑΕΚ.

Για το αν έπαιξε ποτέ σε ματς που ήταν χειραγωγημένο: “Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αγωνίστηκα σε στημένο παιχνίδι, απλά δεν το ξέρω. Υπήρχαν φήμες, όσο έπαιζα στην Ελλάδα, ότι πολλά παιχνίδια ήταν αμφιλεγόμενα, όμως δεν ενεπλάκην σε αυτά τα πράγματα. Είμαι ενάντιος σε αυτά τα πράγματα της μαφίας”.

Για το αν τον προσέγγισαν για να στήσει παιχνίδι: “Είχα μια τέτοια εμπειρία όσο αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ. Καθόμουν στο σπίτι μου ένα βράδυ, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ένας ατζέντης ποδοσφαίρου από τη Σερβία. Επιχείρησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι το γνωρίζουν καλά. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλο. Ήταν ένα παιχνίδι για τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Επιχείρησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα και ενημέρωσα το σύλλογο για το τι συνέβη. Οι άνθρωποι της ομάδας μου αντέδρασαν”.

Για το αν του προσφέρθηκαν ανταλλάγματα: “Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Άρχισε με μία ευχάριστη συζήτηση και ύστερα άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποί του θα πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη για να με βρουν. Του είπα να έρθουν και θα δούμε τι θα γίνει”.

Για το αν φοβήθηκε: “Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή, επειδή γνωρίζω ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας μου. Μόνο αυτοί θα έχαναν, όχι εγώ”.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ξέρεις ποιος είναι ο βασιλιάς των σπορ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ