Καταγγελία σοκ: 25 ποδοσφαιριστές στοιχημάτισαν σε δικά τους παιχνίδια

Ανανεώθηκε:
stoixima στοιχημα ποδοσφαιρο στημενα παιχνιδια

Απίστευτη υπόθεση που έχει να κάνει με πιθανά στημένα παιχνίδια στην Ολλανδία. Τουλάχιστον 25 ποδοσφαιριστές έχουν παίξει στοίχημα σε αναμετρήσεις που συμμετείχαν οι ίδιοι ή ήταν για διοργάνωση στην οποία παίρνουν μέρος.

Από έγγραφο της τοπικής Αρχής Παιγνίων που είδε το φως της δημοσιότητας κυκλοφόρησε η είδηση. Ενώ οι παίκτες που εμπλέκονται φαίνεται να συμμετέχουν τόσο στην Eredivisie, δηλαδή την ανώτερη επαγγελματική κατηγορία, όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών αναφέρει την ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Η Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond – KNVB) δήλωσε: “Το στοίχημα σε αγώνες της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχει κάποιος παραβιάζει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου”.

Επιπλέον αποκάλυψε πως υπάρχουν 27 αναφορές ποδοσφαιριστών που έκαναν τα παραπάνω. Αλλά εξήγησε ότι δεν είχε περισσότερες λεπτομέρειες που θα μπορούσε να μοιραστεί για μεμονωμένους παίκτες.

“Οι ομάδες λαμβάνουν μόνο ένα ανώνυμο μήνυμα και δεν γνωρίζουν ποιος παίκτης εμπλέκεται”, πρόσθεσε η KNVB. “Λόγω αυτής της έλλειψης πληροφοριών, δεν μπορούμε να διερευνήσουμε περαιτέρω ή να κινήσουμε πειθαρχικές διαδικασίες.

Πολλές οι καταγγελίες τελευταία

Να σημειωθεί ότι στοιχηματικές εταιρίες το τελευταίο διάστημα έκαναν 40 αναφορές στην Αρχή Παιγνίων σχετικά με πιθανά στημένα ματς. Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η KNVB ενίσχυσε τη συνεργασία με την Sportradar Integrity Services (SIS) για πρόσθετα μέτρα. Είχε ως στόχο την αυξημένη παρακολούθηση στοιχημάτων σε αγώνες ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών σε όλη την Ολλανδία.


👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το στοιχημα στην Ελλάδα, βρίσκεις καθημερινά:

✍️ Προγνωστικα στοιχηματος
⚽️ Προγνωστικά ποδόσφαιρο
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τέννις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι Πάμε Στοίχημα
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.