Καταδικάστηκε για απάτη πράκτορας ΟΠΑΠ

Σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας πράκτορας ΟΠΑΠ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, αλλά του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.
Ο φερόμενος ως θύμα διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ σε ακριτικό νησί, ενώ ο κατηγορούμενος διατηρεί κι αυτός πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ρόδο.
Στο πλαίσιο της κοινής δραστηριότητάς τους είχαν αναπτύξει μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας για το πάμε στοίχημα. Λόγω της ανωτέρω συνεργασίας, είχε καλλιεργηθεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και για αυτόν τον λόγο όταν ο κατηγορούμενος κατά το χρονικό διάστημα από 21-09-2012 έως και 25-09-2012 ζήτησε τηλεφωνικά από τον μηνυτή να καταθέσει για λογαριασμό πελατών του 16 δελτία στο παιχνίδι «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» συνολικής αξίας 30.133,50 ευρώ, καθόσον ο ίδιος δεν μπορούσε να τα καταθέσει, εξαιτίας ενός πλαφόν που είχε τεθεί από τον ΟΠΑΠ ως προς το ύψος των ποσών, εκείνος δέχτηκε να τον εξυπηρετήσει.
Επιπλέον, ο κατηγορούμενος ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλει στον συνάδελφο του το ανωτέρω ποσό, το οποίο έπρεπε να καταβληθεί στον ΟΠΑΠ.
Ωστόσο, ουδέποτε του απέστειλε το ανωτέρω ποσό, μολονότι γνώριζε ότι η μη απόδοση των χρημάτων στον ΟΠΑΠ θα είχε δυσμενείς συνέπειες για τον τελευταίο.
Τον μηνυτή εκπροσώπησε η δικηγόρος κ. Αναστασία Αλεξάνδρου – Καντίτο και τον κατηγορούμενο ο δικηγόρος κ. Αχιλλέας Δασκαλάκης.
Πηγή:www.dimokratiki.gr
Διάβασε επίσης


Αλλάζει η φορολογία στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ


Eurobasket 2022: Μέσα στα φαβορί η Ελλάδα – Οι αποδόσεις


Διαγωνισμοί Betarades: Διεκδικείς 2.220€* το μήνα σε Tipster League & Discord!


Πρέμιερ Λιγκ: Η “μάχη” για την παραμονή – Δείτε τις αποδόσεις


Χρυσή Μπάλα 2022: Ο Μπενζεμά και οι άλλοι


Betsson Quiz* για τον 1 χρόνο Betsson!


Τρελά κέρδη 47Κ€ έπιασε παίκτης με μακροχρόνια τριάδα Ρεάλ, Oυόριορς, Ραμς


Λα Λίγκα: Πρόγραμμα για τη σεζόν 2022 – 2023


Το Apple Pay στην bwin!

