Καταδικάστηκε για απάτη πράκτορας ΟΠΑΠ

Ανανεώθηκε:
πρακτορείο οπαπ

Σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας πράκτορας ΟΠΑΠ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, αλλά του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φερόμενος ως θύμα διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ σε ακριτικό νησί, ενώ ο κατηγορούμενος διατηρεί κι αυτός πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ρόδο.

Στο πλαίσιο της κοινής δραστηριότητάς τους είχαν αναπτύξει μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας για το πάμε στοίχημα. Λόγω της ανωτέρω συνεργασίας, είχε καλλιεργηθεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και για αυτόν τον λόγο όταν ο κατηγορούμενος κατά το χρονικό διάστημα από 21-09-2012 έως και 25-09-2012 ζήτησε τηλεφωνικά από τον μηνυτή να καταθέσει για λογαριασμό πελατών του 16 δελτία στο παιχνίδι «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» συνολικής αξίας 30.133,50 ευρώ, καθόσον ο ίδιος δεν μπορούσε να τα καταθέσει, εξαιτίας ενός πλαφόν που είχε τεθεί από τον ΟΠΑΠ ως προς το ύψος των ποσών, εκείνος δέχτηκε να τον εξυπηρετήσει.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλει στον συνάδελφο του το ανωτέρω ποσό, το οποίο έπρεπε να καταβληθεί στον ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, ουδέποτε του απέστειλε το ανωτέρω ποσό, μολονότι γνώριζε ότι η μη απόδοση των χρημάτων στον ΟΠΑΠ θα είχε δυσμενείς συνέπειες για τον τελευταίο.

Τον μηνυτή εκπροσώπησε η δικηγόρος κ. Αναστασία Αλεξάνδρου – Καντίτο και τον κατηγορούμενο ο δικηγόρος κ. Αχιλλέας Δασκαλάκης.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή:www.dimokratiki.gr