Η Λένα Έβανς παλεύει για περισσότερες γυναίκες στο Πόκερ!

Ανανεώθηκε:
πόκερ Έβανς

Τη δική της μάχη, για να ασχοληθούν περισσότερες γυναίκες επαγγελματικά με το πόκερ, δίνει η Λένα Έβανς. Πρόκειται για μια δυναμική παίκτρια που κάνει τον αγώνα της και έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λένα Έβανς, η οποία παίζει σήμερα με το ψευδώνυμο «HelixPoker», είναι… πρωτοστάτης των γυναικών στο πόκερ και κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές πρωτοβουλίες, όπως το Helix Poker και το Poker League of Nations (PLON). Συγκεκριμένα, εργάζεται σκληρά για να φέρει περισσότερες γυναίκες στο παιχνίδι του poker και να τις κάνει να παίζουν όχι μόνο στα Ladies Events αλλά και στα υπόλοιπα τουρνουά.

Επιπλέον, είναι φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το PLON είναι το μεγαλύτερο φόρουμ για γυναίκες στο πόκερ και παλεύει σκληρά για να «σπάσει τον πάγο» ανάμεσα στις γυναίκες και το παιχνίδι του πόκερ. Η Έβανς είπε ότι ο στόχος είναι τελικά να «χτιστεί» το παιχνίδι έτσι, ώστε να ταιριάζει σε όλους. Πολλοί διάσημοι παίκτες πόκερ, καθώς και παίκτες ψυχαγωγίας, έχουν συμμετάσχει στο κίνημα. Συμπεριλαμβανομένων των Kristen Bicknell, Jamie Kerstetter, Ana Marquez, Maria Konnikova και άλλων.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για περισσότερα σχετικά με την Evans, η οποία αναζητά το πρώτο της χρυσό βραχιόλι WSOP, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη συνέντευξη που έδωσε στη Sarah Herring: