*Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν.

*O νικητής του ζευγαριού θα μπει στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ ενώ ο ηττημένος σε αυτή του Κόνφερενς Λιγκ.

*Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σερβία)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Σερβίας την έβαλε στην εκκίνηση του 2ου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί απέκλεισε με συνολικό σκορ 9-0 τη Λάρνε (4-0 εκτός, 5-0 εντός) αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Χάποελ Μπερ Σεβά με δύο ήττες (0-1 εκτός, 0-2 εντός).

Αυτός ο αποκλεισμός έφερε την απόλυση του κόουτς Στάνκοβιτς που βρισκόταν στον πάγκο της από τον Δεκέμβριο του 2025 και τη θέση του πήρε ο 44χρονος Ισπανός, Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος μέχρι τον Μάιο ήταν στον πάγκο της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης ενώ έδωσε διαπιστευτήρια νωρίτερα για 2,5 χρόνια με τη σλοβενική Τσέλιε.

Έτσι, τώρα θα παίξει κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν για την είσοδο στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, στην οποία βρέθηκε και πέρυσι και μάλιστα πέρασε μέχρι τα πλέι οφ. Θέλει το Γιουρόπα αλλά στη χειρότερη θα βρεθεί στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εκκωφαντικά με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και 10-1 τέρματα. Πριν το ματς με την Πλζεν το παιχνίδι με τη Ζελέζνιτσαρ αναβλήθηκε ενώ ενδιάμεσα στα παιχνίδια με τους Τσέχους θα υποδεχθεί την Τσουκαρίτσκι.

Τιμωρημένος ο Άμπου Φάνι (μέσος)

Στατιστικά

*NG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Τσεχία)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στη Ζλιν για το πρωτάθλημα Τσεχίας, με τρία γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο.

Μπαίνει τώρα στο κυνήγι της Ευρώπης καθώς πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Τσεχίας. Είχε προκριθεί αρχικά στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά πήρε ένα γύρο bye λόγω του αποκλεισμού της Κυπελλούχου Καρβινά, λόγω στημένων αγώνων.

Την περσινή χρονιά η Πλζεν βρέθηκε στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ και έφτασε μέχρι τα πλέι οφ όπου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό. Και φέτος θέλει να μπει στην ίδια διοργάνωση, το έργο της είναι ζόρικο κόντρα στον πληγωμένο Ερυθρό Αστέρα αλλά στη χειρότερη έχει εξασφαλισμένη την είσοδο στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα Τσεχίας έχει ξεκινήσει απογοητευτικά, μόλις το περασμένο Σάββατο (15/8) πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα ματς (1-2-1). Δείχνει ξεκάθαρο αμυντικό πρόβλημα έχοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 11 γκολ παθητικό.

Πάντως η νίκη με 3-2 κόντρα στη Ζλιν έφερε μια μικρή ανακούφιση σε όλη την ομάδα αλλά κυρίως στον προπονητή Χίσκι. Ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική από την αντίπαλό της. Μόλις στο 6′ μπήκε μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ έπειτα από ατομική ενέργεια του Άντου. Η χαρά της κράτησε για λίγο αφού στο 13′ έγινε το 1-1. Πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και πριν το ημίχρονο (42′) πήρε το προβάδισμα εκ νέου με πέναλτι του Καμπόνγκο.

Με το καλησπέρα (56′) στο δεύτερο ημίχρονο ο Άντου με κεφαλιά έγραψε το 3-1 και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του. Στη συνέχεια η Πλζεν έχασε ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες για τέταρτο γκολ, δεν ήρθε όμως και στο 84′ έγινε το 3-2.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων η Βικτόρια Πλζεν καθυστέρησε η άφιξή της στο Βελιγράδι και αναγκάστηκε να περιμένει μικρότερο αεροσκάφος για να τη μεταφέρει στη σερβική πρωτεύουσα.

Το παιχνίδι της κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε την ερχόμενη Κυριακή (23/8) αναβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην Ευρώπη.

Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 φιλικά παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Ερυθρός Αστέρας – Βικτόρια Πλζεν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ