Ελλάδα: Διώξεις σε τουλάχιστον 30 άτομα για το κύκλωμα με στημένα παιχνίδια

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις στημενα παιχνιδια
Photo Credits: picturelibrary / Alamy Stock Photo

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στην Ελλάδα ήρθνα στο φως. Το λιγότερο 30 άτομα θα έρθουν αντιμέτωπα με διώξεις το επόμενο διάστημα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τηλεοτπική εκμπομπή “Δίκη στο Open” έκανε γνωστό ότι ποινικές διώξεις θα ασκηθούν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, στο πλαίσιοτης υπόθεσης του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω έρευνα έχει να κάνει κυρίως με αγώνες της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά υπάρχουν ενδείξεις και για παιχνίδια της Σουπερ Λιγκ. Αυτό προκύπτει από συνομιλίες όσον εμπλέκονται και ήταν υπό παρακολούθηση για αρκετούς μήνες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο εισαγγελέας έχει μελετήσει τη δικογραφία και σύντομα θα προχωρήσει σε διώξεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατηγορηούν σχεδόν όλοι όσοι είχαν ως τώρα κληθεί ως ύποπτοι.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η δικογραφία με τις συνομιλίες που αποκαλύπτουν εμπλοκή στην υπόθεση τριών στελεχών ΠΑΕ οδήγησε τον εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο να ζητήσει από την Οικονομική Αστυνομία να κάνει έφοδο σε σπίτια και επιχειρήσεις εμπλεκομένων πριν λίγους μήνες, για να βρει στοιχεία.

Η συγκεκριμένα έρευνα είχε αρχίσει πριν από δύο χρόνια στην Αυστρία. Πλέον, έχει εξαπλωθεί σε πέντε επιπλέον χώρες της Ευρώπης, στις οποίες υπήρχαν ομάδες με εμπλοκή στο κύκλωμα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ