Όροι & Προϋποθέσεις | Δημοσκόπηση με Βραβείο

Διοργανωτής

Ο Διοργανωτής («Διοργανωτής», «εμείς», «εμάς», «μας») αυτής της δωρεάν δημοσκόπησης με βραβείο (από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως «Δημοσκόπηση με Βραβείο») είναι η Better Collective Greece P.C. με γραφείο στην Γεωργίου Παπανδρέου 5, Θεσσαλονίκη, 54645, Ελλάδα («Διοργανωτής», «Εμείς», «Εμάς», «Μας»).

Δυνατότητα Συμμετοχής

 1. Για να συμμετέχει στην Δημοσκόπηση με Βραβείο, ένας συμμέτοχος («Εσείς», «Σας») πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών.
 2. Η Δημοσκόπηση με Βραβείο είναι ανοιχτή μόνο σε Έλληνες κατοίκους.
 3. Συμμετέχοντας στην Δημοσκόπηση με Βραβείο, Εσείς συμφωνείτε με τους κανονισμούς της Δημοσκόπησης με Βραβείο και την Πολιτική Απορρήτου.
 4. Οι υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που προσλαμβάνονται από τον Διοργανωτή ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές του, άμεσα ή μέσω ενδιάμεσων εταιριών, δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στην Έρευνα με Βραβείο.

Ημερομηνία Έναρξης και Λήξης

Η συμμετοχή στην Δημοσκόπηση με Βραβείο είναι ανοιχτή από τις 28/01/2022 και θα κρατήσει μέχρι τις 28/02/2022.

Τρόπος Συμμετοχής

 1. Η συμμετοχή σε αυτήν την Δημοσκόπηση με Βραβείο είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.
 2. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα δημοσκόπησης και να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με την εμπειρία χρήσης των προϊόντων μας.
 3. Ο σκοπός αυτών των ερωτήσεων είναι να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των συμμετεχόντων, και να βελτιώσουμε αντίστοιχα τις εμπειρίες που προσφέρουμε.
 4. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να παρέχουν την διεύθυνση email τους κατά την εγγραφή για την συμμετοχή στην Δημοσκόπηση με Βραβείο.
 5. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα μόνο μια φορά.
 6. Μόλις ολοκληρωθεί η Δημοσκόπηση με Βραβείο, οι συμμετέχοντες, σε κάποιες περιπτώσεις, θα προσκληθούν σε μια συνέντευξη βίντεο για τις μάρκες των Διοργανωτών.

Βραβεία

 1. Κάθε 100ος συμμετέχων θα λάβει ένα βραβείο.
 2. Οι νικητές θα παραλάβουν ένα Paysafe voucher με αξία 10€. Για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το βραβείο, ο συμμετέχοντας θα χρειαστεί να ανοίξει έναν λογαριασμό Paysafe. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Paysafe.
 3. Ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τους νικητές για την διοργάνωση της απόδοσης των βραβείων.
 4. Ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τους νικητές για την διοργάνωση της απόδοσης των βραβείων μέσα σε 30 ημέρες μετά τον καθορισμό και την επιβεβαίωση των νικητών.
 5. Το βραβείο δεν φορολογείται.

Προσωπικά δεδομένα

 1. Με σκοπό την διεξαγωγή της έρευνάς μας, μπορεί να επεξεργαστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων: διεύθυνση email, ομάδα ηλικίας, τοποθεσία, συνήθειες και προτιμήσεις στοιχημάτων.
 2. Παρακαλούμε εξετάστε την Πολιτική Απορρήτου μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, με ποιους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, και ποια είναι τα δικαιώματά σας και οι υποχρεώσεις σας μέσα στα πλαίσια των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Παραβίαση κανονισμών

 1. Η συμμετοχή πάνω από μια φορά από το ίδιο άτομο αντιμετωπίζεται ως παραβίαση των κανονισμών της Δημοσκόπησης με Βραβείο.
 2. Αν ένας συμμετέχοντας διαπράξει παραβίαση, θα τιμωρηθεί σύμφωνα με την κρίση του Διοργανωτή.
 3. Οι ποινές περιλαμβάνουν και την ακύρωση δημοσκόπησης. Ο Διοργανωτής θα υπολογίσει μόνο την πρώτη δημοσκόπηση του συμμετέχοντος, και ο συμμετέχοντας δεν θα έχει την δυνατότητα να λάβει βραβείο.

Παράπονα

 1. Προβλήματα ή ερωτήσεις που δεν έχουν ξεκάθαρες οδηγίες μέσα στους παραπάνω κανόνες θα αντιμετωπιστούν κατά την κρίση της διαχείρισης του Διοργανωτή.
 2. Αν θέλετε να διαφωνήσετε με κάποιες από τις αποφάσεις μας, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση mblagojevic@bettercollective.com.
 3. Νομικές διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν υπόκεινται στους Ελληνικούς νόμους. Διαφωνίες που προκύπτουν ή συνδέονται με αυτούς τους Κανονισμούς, υπόκεινται στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των κατάλληλων δικαστηρίων της Ελλάδας και θα αντιμετωπιστούν μπροστά στα κατάλληλα δικαστήρια.

Τελικές σημειώσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους κανονισμούς αυτής της Δημοσκόπηση με Βραβείο σύμφωνα με την κρίση μας, και θα πληροφορήσουμε τους συμμετέχοντες για σημαντικές αλλαγές δημοσιεύοντας αυτές τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας.