Όροι & Προϋποθέσεις | Βίντεο Έρευνα

Διοργανωτής

Ο Διοργανωτής («Διοργανωτής», «εμείς», «εμάς», «μας») αυτής της δωρεάν βίντεο έρευνας (από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως «Βίντεο Έρευνα») είναι η Better Collective Greece P.C. με γραφείο στην Γεωργίου Παπανδρέου 5, Θεσσαλονίκη, 54645, Ελλάδα («Διοργανωτής», «Εμείς», «Εμάς», «Μας»). Ο Διοργανωτής είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του https://www.betarades.gr/ («ιστοσελίδα»).

Δυνατότητα Συμμετοχής

 1. Για να συμμετέχει στη Βίντεο Έρευνα που διοργανώνεται από την Better Collective, ένας συμμέτοχος («Εσείς», «Σας») πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών.
 2. Η Βίντεο Έρευνα είναι ανοιχτή μόνο σε Έλληνες κατοίκους.
 3. Η ημερομηνία έναρξης είναι 20/02/2022 και η ημερομηνία λήξης είναι 20/03/2022.
 4. Πριν πάρετε μέρος στη Βίντεο Έρευνα, πρέπει να συμφωνείτε με τους κανονισμούς της Βίντεο Έρευνας και την Πολιτική Απορρήτου.
 5. Οι υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που προσλαμβάνονται από τον Διοργανωτή ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές του, άμεσα ή μέσω ενδιάμεσων εταιριών, δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στη Βίντεο Έρευνα.

Τρόπος Συμμετοχής

 1. Η συμμετοχή σε αυτή τη Βίντεο Έρευνα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.
 2. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τις φόρμες ελέγχου και να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων για τον Διοργανωτή για να ελεγχθεί αν είναι κατάλληλοι για την έρευνα.
 3. O κάθε συμμετέχων θα κληθεί μέσω email να πάρει μέρος σε μια Βίντεο Έρευνα με εκπρόσωπο της Better Collective και θα του σταλεί σύνδεσμος για την καθορισμένη ώρα της Βίντεο Έρευνας από τα διαθέσιμα χρονικά περιθώρια.
 4. Η Βίντεο Έρευνα θα διεξαχθεί μέσω Google Meets.
 5. Κατά τη διάρκεια της Βίντεο Έρευνας, στους συμμετέχοντες θα σταλεί το νέο πρότυπο της ιστοσελίδας και θα τους ζητηθεί να το δοκιμάσουν, ώστε να δώσουν σχόλια από την οπτική της εμπειρίας χρήστη. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν οδηγίες κατά τη διάρκεια της κλήσης από έναν εκπρόσωπο της Better Collective και θα τους ζητηθεί να μοιραστούν την οθόνη τους κατά τη Βίντεο Έρευνα, ώστε η δοκιμή να πραγματοποιηθεί σωστά.
 6. Η Βίντεο Έρευνα θα καταγραφεί από τον Διοργανωτή (μέσω Google Meets) και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συναινέσουν σε αυτό, πριν η καταγραφεί πραγματοποιηθεί.
 7. Σε περίπτωση που δεν δοθεί η απαιτούμενη συναίνεση, ο Διοργανωτής δεν θα καταγράψει τη Βίντεο Έρευνα, ωστόσο ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να εξαιρέσει κάποιον τέτοιο συμμετέχοντα από το να πάρει μέρος στη Βίντεο Έρευνα, καθώς είναι σημαντική προϋπόθεση για συμμετοχή.
 8. Οι καταγραφές θα χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή μόνο για εσωτερικούς σκοπούς έρευνας σχετικά με την εμπειρία χρήστη. Ο Διοργανωτής δεν θα δημοσιεύσει ή θα καταστήσει διαθέσιμες καταγραφές σε κάποιον τρίτο ή δημόσια.
 9. Όλοι οι συμμετέχοντες στη Βίντεο Έρευνα θα λάβουν έπαθλα ως αντάλλαγμα για τον χρόνο τους.

Έπαθλα

 1. Όλοι οι συμμετέχοντες στη Βίντεο Έρευνα θα παραλάβουν ένα Paysafe voucher με αξία 10€. Για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το βραβείο, ο συμμετέχοντας θα χρειαστεί να ανοίξει έναν λογαριασμό Paysafe. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Paysafe.
 2. Ο Διοργανωτής της Βίντεο Έρευνας θα επικοινωνήσει με τους νικητές για να κανονίσει την απόδοση των επάθλων.
 3. Ο Διοργανωτής θα αποδόσει τα έπαθλα μέσα σε 30 ημέρες το περισσότερο μετά τον καθορισμό και την επιβεβαίωση των νικητών.
 4. Το έπαθλο δεν φορολογείται.

Προσωπικά δεδομένα

 1. Με σκοπό την διεξαγωγή της έρευνάς μας, μπορεί να επεξεργαστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων: διεύθυνση email, ηλικιακή ομάδα, τοποθεσία, συνήθειες και προτιμήσεις στοιχημάτων, βίντεο και ηχητικές καταγραφές, όπως και καταγραφές οθόνες.
 2. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή και τη σωστή διεξαγωγή της έρευνας, για να επιβεβαιωθεί ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για το όριο ηλικίας στοιχηματισμού, τη συλλογή πληροφοριών για τις γνώμες των πελατών μας σχετικά με τις ιστοσελίδες και τα προϊόντα και για την απόδοση του επάθλου.
 3. Η νομική βάση για επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων απαιτεί συναίνεση. Θα σας ζητηθεί συναίνεση πριν πραγματοποιηθεί καταγραφή. Περισσότερα για τους κανονισμούς συμμετοχής μπορούν να βρεθούν στην ενότητα «Τρόπος Συμμετοχής».
 4. Παρακαλούμε εξετάστε την Πολιτική Απορρήτου μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, με ποιους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, και ποια είναι τα δικαιώματά σας και οι υποχρεώσεις σας μέσα στα πλαίσια των κανονισμών προστασίας δεδομένων.

Παράπονα

 1. Προβλήματα ή ερωτήσεις που δεν έχουν ξεκάθαρες οδηγίες μέσα στους παραπάνω κανόνες θα αντιμετωπιστούν κατά την κρίση της διαχείρισης του Διοργανωτή.
 2. Αν θέλετε να διαφωνήσετε με κάποιες από τις αποφάσεις μας, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση mblagojevic@bettercollective.com.
 3. Νομικές διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν υπόκεινται στους Ελληνικούς νόμους και στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των κατάλληλων δικαστηρίων της Ελλάδας.

Τελικές σημειώσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους κανονισμούς αυτής της Βίντεο Έρευνας σύμφωνα με την κρίση μας, και θα πληροφορήσουμε τους συμμετέχοντες για σημαντικές αλλαγές δημοσιεύοντας αυτές τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας.