Ισπανία U21-Ουκρανία U21 με σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Ανανεώθηκε:
betsson 050723

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κ-21 επιστρέφει στη δράση απόψε με την ημιτελική φάση και τα ματς Ισπανία U21-Ουκρανία U21 και Ισραήλ U21-Αγγλία U21. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Ισπανία U21 είναι το φαβορί στο παιχνίδι της με την Ουκρανία U21. Η νίκη της Ισπανίας U21 προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της Αγγλίας U21 κόντρα στο Ισραήλ U21 δίνεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ

Στο «Steaua Stadium» κοντράρονται Ισπανία και Ουκρανία, δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στη φάση των ομίλων με το ματς να λήγει ισόπαλο 2-2. Το να ξαναδούμε ένα τόσο ανοικτό ματς, με Over 2,5 γκολ, προσφέρεται στο 1,74** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου υπάρχουν εντυπωσιακές αποδόσεις για τους ημιτελικούς. Η Ισπανία U21 άρχισε το θεσμό με νίκη 3-0 επί της Ρουμανίας U21. Έπειτα, ξεπέρασε με 1-0 την Κροατία U21. Έφερε το «Χ» με την αποψινή αντίπαλό της και χρειάστηκε την παράταση για να νικήσει με 2-1 την Ελβετία U21. Αήττητη εδώ και 14 σερί ματς αναμένεται πλήρης στον αγωνιστικό χώρο. Το σύνολο του Σάντι Ντένια διαθέτει πλούσιο ταλέντο και εμπειρία και στόχος του είναι να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει τον 6ο τίτλο στην ιστορία του.

ΣΤΗΝ BETSSON ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ LEADERBOARD ΓΙΑ 100% ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Η Ουκρανία U21, από τη μεριά της, επιβλήθηκε με 2-0 της Κροατίας U21, 1-0 της Ρουμανίας U21 και μετά την ισοπαλία με τους Ισπανούς, εντυπωσίασε κόντρα σ’ ένα άλλο φαβορί,: τη Γαλλία U21 την οποία νίκησε με 3-1! Αυτό δείχνει πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, ιδίως αφότου ενισχύθηκε με τον φορ Μιχάιλο Μούντρικ της Τσέλσι. Εκτός λόγω τιμωρίας ο καλός μέσος Κρίσκιφ.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στο Ισραήλ U21-Αγγλία U21, τώρα, που θα διεξαχθεί στην «Batumi Arena», η Αγγλία U21 έχει το πάνω χέρι, τουλάχιστον στη θεωρία. Πρόκειται για μια ομάδα με παίκτες επιπέδου στο πρωτάθλημα Αγγλίας, με παραστάσεις και τρόπαια του υψηλότερου επιπέδου στο παλμαρέ τους. Υπάρχει, δε, τέτοιο βάθος που δεν επικρατεί ανησυχία για τις απουσίες των αμυντικών Τζόνσον και Άαρονς που είναι τιμωρημένοι. Ωστόσο, γενικότερα στο Ισραήλ γίνεται σπουδαία δουλειά στις «μικρές» εθνικές ομάδες και οι παίκτες του Γκι Λούζον θα δώσουν τη δική τους μάχη. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2,22** στην πλατφόρμα της Betsson. Βέβαια, λείπουν οι Κάρζεφ και Πέρετζ, αλλά το Ισραήλ U21 ξέρει πως είναι μια μοναδική ευκαιρία για να κάνει την έκπληξη και να περάσει στον τελικό.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |



Tags: