Betshop: Μπέτις – Βαγιεκάνο με πλήθος αγορών (03/03)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Η Μπέτις υποδέχεται τη Βαγιεκάνο για το δεύτερο μεταξύ τους ματς στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Μετά το Ράγιο – Μπέτις 1-2 του πρώτου αγώνα και για μια θέση στον τελικό κόντρα στη Βαλένθια. Η betshop προσφέρει ποικιλία στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση.

Έχασε η Μπέτις πιο πρόσφατα μακριά από το γήπεδό της στο πλαίσιο της Λα Λίγκα από τη Σεβίλλη με 2-1 στο ντέρμπι της ομώνυμης πόλης. Ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, ωστόσο κατάφερε μόνο να μειώσει στις καθυστερήσεις. Έτσι, “έσπασε” το αήττητο των πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ που διατηρούσε προηγουμένως. Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι 3η, στο +1 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, στο +2 από Σοσιεδάδ. Πάντως, είναι ο μόνος μεγάλος σύλλογος της Ισπανίας που συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπέτις – Βαγιεκάνο στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” η Ράγιο Βαγιεκάνο, καθώς μετράει πέντε σερί ήττες σε διοργανώσεις εντός συνόρων. Η τελευταία ήρθε στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ στο “μικρό” ντέρμπι της Μαδρίτης, όπου αν και το πάλεψε γνώρισε την ήττα με 0-1. Στην κατάταξη της Λα Λίγκα παραμένει στα μισά του πίνακα και καταλαμβάνει τη 12η θέση. Έχει πετύχει τέρμα εκτός έδρας στα 10 από τα 16 πρόσφατα παιχνίδια της.

Όπως παρατηρούμε στην πλατφόρμα της Betshop, μεγάλο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Ο άσος προσφέρεται στο 1.72, η ισοπαλία στο 3.86 και το διπλό βρίσκεται στο 4.60.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα