Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

3ος προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος αγώνας. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Στεάουα. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον πρώτο γύρο του πάλαι ποτέ Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης της σεζόν 1988/89, με τη Στεάουα να παίρνει την πρόκριση με μία νίκη (1-5) και μία ισοπαλία (2-2 εντός).

* Στο 2-0-1 το εντός έδρας σερί της Σπάρτα απέναντι σε ρουμανικούς συλλόγους, στο 1-0-2 το εκτός έδρας σερί της Στεάουα απέναντι σε τσεχικούς συλλόγους.

* Δείτε το παιχνίδι σε Live Stream στον Stoiximan.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (Τσεχία, 39)

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινάει η Σπάρτα Πράγας την “περιπέτειά” της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, θέλοντας να δείξει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία της στο περσινό Γιουρόπα Λιγκ (έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ με δύο ήττες). Κατέκτησε τη 2η θέση στο περσινό τσεχικό πρωτάθλημα, τερματίζοντας επτά βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Βικτόρια Πλζεν. Πέντε φιλικές αναμετρήσεις έδωσε η Σπάρτα κατά την προετοιμασία της, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Σε μεγάλο βαθμό η ομάδα διατήρησε τον περσινό κορμό, με τη μεγαλύτερη απώλεια να είναι αυτή του μέσου Κρέιτσι, ο οποίος πουλήθηκε στην ιταλική Μπολόνια έναντι 4 εκατ. ευρώ. Σημαντικότατη η άφιξη του 31χρονου αμυντικού Κάντλετς (ελεύθερος από Φενερμπαχτσέ).

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί σήμερα η Σπάρτα, όπως επιβεβαίωσε ο Ζντένεκ Σκάζνι στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Προχώρησε, μάλιστα, σε ειδική αναφορά στο μέσο Βάτσα, τονίζοντας ότι “η κατάστασή του παρουσίασε πολύ μεγάλη βελτίωση κι έτσι σκέφτομαι να τον χρησιμοποιήσω”. Ο κόουτς της Σπάρτα μίλησε, επίσης, με τα καλύτερα λόγια για τη Στεάουα, προσθέτοντας βέβαια ότι “οι αντίπαλοί μας έχασαν από το ρόστερ τους κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες τις τελευταίες ημέρες, όπως ο Βαρέλα”.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία καλοκαιρινά φιλικά (0-1-3).

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League (Κλικ Εδώ)

Το Σπάρτα Πράγας – Στεάουα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΕΑΟΥΑ (Ρουμανία, 50)

Η Στεάουα, από την πλευρά της, μπαίνει αποδυναμωμένη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τις τελευταίες ημέρες απώλεσε… πολλά σημαντικά “γρανάζια” της περσινής μηχανής της. Αναφερόμαστε κυρίως στις περιπτώσεις του 27χρονου αριστερού εξτρέμ Τσιπτσίου (πουλήθηκε στην Άντερλεχτ έναντι 3 εκατ. ευρώ, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλό EURO) και του ηγέτη της άμυνας Φερνάντο Βαρέλα (αρχηγός της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου), ο οποίος αγοράστηκε από τον ΠΑΟΚ έναντι 1,4 εκατ. ευρώ. Μία ακόμη απώλεια της… τελευταίας στιγμής είναι αυτή του Αλγερινού μέσου Χαμρούν, ο οποίος (όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Στεάουα) δεν ακολούθησε την αποστολή στην Τσεχία, ζητώντας να αναχωρήσει για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Αήττητη “έβγαλε” η Στεάουα τα καλοκαιρινά φιλικά (5-1-0), επικρατώντας μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ με 4-3. Οι φετινές επίσημες υποχρεώσεις της ξεκίνησαν την προπερασμένη Κυριακή (17/07) με την κατάκτηση (στην παράταση) του ρουμανικού Λιγκ Καπ επί της Κονκόρντια. Η ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση του περσινού ρουμανικού πρωταθλήματος, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Άστρα Γκιούργκιου.

Προηγούμενο ματς: Κατέκτησε στην παράταση το ρουμανικό Λιγκ Καπ επί της Κονκόρντια, επικρατώντας με 2-1 (στο ισόπαλο 1-1 η κανονική διάρκεια).

Στατιστικό: G/G τα τρία τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ (συνδυασμός με Over 4,5 σε δύο περιπτώσεις).