*Δεύτερος γύρος του Λιγκ Καπ Ιρλανδίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Έστησε πάρτι την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μποέμιαν την οποία διέσυρε στο «Dalymount Park» με 0-4 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες για το συγκρότημα του Φένλον, που βρίσκεται στο -1 από την πρώτη τριάδα. Στο Λιγκ Καπ ρίχνεται στη μάχη απευθείας από τον δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την ποιότητα της κόντρα στην Αθλόουν με μοναδικό στόχο την πρόκριση. Από την πλευρά του ο τεχνικός Φένλον δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Κλαρκ και Ο΄Κόνορ.

Προηγούμενο ματς: Με 0-4 επικράτησε της Μποέμιαν η Σάμροκ την προηγούμενη αγωνιστική

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ

Δύσκολη αποστολή η σημερινή για την Αθλόουν που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ανώτερης Κομπ Ράμπλερς. Αγνοεί φέτος τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας αντίθετα, τέσσερις ήττες και πέντε ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα της Β’ Ιρλανδίας βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς, διαθέτοντας παράλληλα και μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μέσω του Κυπέλλου, καλείται ωστόσο, να υπερβάλει εαυτών κόντρα στην ποιοτικότερη Αθλόουν.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Κομπ Ράμπλερς και Αθλόουν Τάουν στο πρωτάθλημα

Στατιστικό: Over 3,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της