39η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ρόδεραμ-Πρέστον 1-1.

*Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΠΡΕΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Πλίμουθ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Μίλαρ στο 43’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με θετικό αποτέλεσμα για την Πρέστον. Είχε ευκαιρίες, απείλησε με αρκετές από αυτές και κατάφερε να σκοράρει λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της έχει σήμερα, καθώς φιλοξενεί την ουραγό Ρόδεραμ. Μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρ’ όλα αυτά αναμένεται να εκμεταλλευτεί πλήρως το πλεονέκτημα έδρας, επιβάλλοντας το ρυθμό της, ψάχνοντας παράλληλα το γρήγορο γκολ που θα της «λύσει» τα πόδια. Φυσικά δεν θα πρέπει να υποτιμήσει σε καμία περίπτωση την αντίπαλό της, αφού μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Πρέστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΟΔΕΡΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της, παρ’ όλα αυτά απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Λίγες οι ευκαιρίες που δημιούργησε, απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Η άμυνά της πιέστηκε έντονα, αλλά παρέμεινε σταθερή, διατηρώντας το μηδέν παθητικό ως το τελευταίο σφύριγμα.

Ύστερα από την αποτυχία της να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, οι πιθανότητες για παραμονή είναι πλέον μηδαμινές. Παρ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να τα παρατήσει ώσπου να είναι και μαθηματικά βέβαιος ο υποβιβασμός της, γι’ αυτό και αποτελεί κίνδυνο για κάθε αντίπαλο. Τραγική αμυντικά, σπάνιες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πρέστον – Ρόδεραμ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ