* 28η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 6 τελευταία η Σερκλ Μπριζ, κέρδισε μόνο τα 2, από 1 εντός-εκτός.

* Under 2,5 οι 4/5 τελευταίες συναντήσεις τους.

* Πρώτος γύρος: Μέχελεν-Σερκλ Μπριζ 0-2 (28/10).

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 την Έουπεν εκτός με δύο κολλητά γκολ του Ντένκι στο δεύτερο ημίχρονο (64’, 67’).

Πέρασε και από το “Κέρβεγκ” και με χαρακτηριστική ευκολία. Γενικότερα υποτονικό το πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως ενέτεινε την πίεσή της και με τον μόνιμο σκόρερ της βρήκε τα δύο γκολ. Από ‘κει και μετά, παρ’ όλο που η Έουπεν προσπάθησε να επιστρέψει, το παιχνίδι έδειχνε πιο κοντά στο 3-0, παρά στο 1-2.

Η νίκη αυτή την έφερε ξανά στην πρώτη εξάδα, έστω και στην ισοβαθμία με Γκενκ και Γάνδη. Ισοβαθμία την οποία έχει απέναντι και στις δύο ανταγωνίστριες, έχοντας πάρει δύο περισσότερες νίκες από εκείνες. Έτσι, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, όχι απλά εξακολουθεί να είναι στη μάχη, αλλά δείχνει αποφασισμένη να πετάξει έξω κάποιο από τα φαβορί και να καταφέρει κάτι μάλλον απροσδόκητο, να παίξει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

“Υπάρχουν ακόμα εννιά βαθμοί διαθέσιμοι και δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Μπροστά μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, το οποίο συνιστά πρόκληση να το κερδίσουμε” δήλωσε ο κόουτς Μούσλιτς.

Ακόμα μεγαλύτερη απ’ όσο λέει ο Αυστριακός τεχνικός η πρόκληση, θα πρέπει να τα καταφέρει χωρίς τον μόνιμο σκόρερ της, τον φορ Ντένκι και τον χαφ Φαν ντερ Μπρούγκε. Επιστρέφουν ο μπακ Σικέ και ο μέσος Φράνσις, ο τελευταίος όμως δεν είναι έτοιμος για βασικός. Αμφίβολος ως την τελευταία στιγμή, ο χαφ Ζόμερς.

Σερκλ Μπριζ Στατιστικά

* Αήττητη στα 4 τελευταία, κέρδισε τα 3.

* Πέτυχε πρώτη γκολ σε 4/5 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΕΧΕΛΕΝ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-0 εντός την Κόρτραϊκ με τα γκολ των Αντόνιο (31’) και Μπαφντίλι (90’+3) και ενδιάμεσα το αυτογκόλ του αντιπάλου γκολκίπερ Φαντερμπέρχε (79’).

Συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της από τότε που την ανέλαβε ο Μπέσνικ Χάσι. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας κυρίως ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων, αλλά όχι μόνο, έκαμψε την αντίσταση μιας αντιπάλου που φάνηκε πως είναι κατώτερή της ποιοτικά.

Το εντυπωσιακό της σερί την έχει φέρει σε μια κατάσταση να έχει μαθηματικές ελπίδες για να παίξει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Απέχοντας τέσσερις βαθμούς από Γκενκ, Γάνδη και την προσεχή αντίπαλο Σερκλ Μπριζ, φαβορί δεν είναι, αλλά έχει πιθανότητες να καταφέρει να “κλέψει” μια θέση στην πρώτη εξάδα. Ιδίως αν νικήσει τη Σερκλ σε αυτό το παιχνίδι.

“Οι παίκτες μου πρέπει να είναι περήφανοι γι’ αυτό που κατάφεραν, να είναι σε κατάσταση να διεκδικούν θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να νιώσουν πίεση από αυτό, ξέρουμε πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, εμείς πρέπει να κάνουμε 3/3 και οι άλλοι να χάσουν βαθμούς σε δύο παιχνίδια” ανέφερε και έδειξε ξεκάθαρα πως εκείνο που τον ανησυχεί είναι μην τυχόν λυγίσει η ομάδα του από το βάρος ενός ξαφνικού αχρείαστου άγχους.

Πιθανό νέο πρόβλημα ο χαφ Μουκάου, ο οποίος έχει προσβληθεί από λαρυγγίτιδα.

Μέχελεν Στατιστικά

* Αήττητη στα 8 τελευταία, κέρδισε τα 6, σε όλα πέτυχε πρώτη γκολ.

* Κέρδισε τα 2 τελευταία εκτός με το ίδιο ακριβές σκορ (1-0).

Σερκλ Μπριζ-Μέχελεν στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ