* 27η αγωνιστική

* No Goal & Under 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Δίχως ισοπαλία τα 8 τελευταία μεταξύ τους (4-0-4).

* Η Έβερτον ψάχνει το πρώτο league double επί της Γουέστ Χαμ από το 2015.

* Στον 1ο γύρο (29/10): Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Έβερτον. Ο Μπρανθγουέιτ (73’) άνοιξε το σκορ για την Έβερτον, στο 81’ η Μπράιτον έμεινε με 10 παίκτες, αλλά στο 90+5’ ισοφάρισε με τον Ντανκ (90+5’).

Ευχάριστα τα μαντάτα από την έφεση για την (οικονομική) τιμωρία της ομοσπονδίας, επιστράφηκαν 4 από τους 10 βαθμούς και σε συνδυασμό με την πολύτιμη ισοπαλία του περασμένου Σαββάτο στο AMEX, τα “ζαχαρωτά” βρέθηκαν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πλασματική η στατιστική του 1ου ημιχρόνου στην έδρα της Μπράιτον, η οποία έγραψε 0 τελικές για την ομάδα του Ντάιτς. Στάθηκε καλά, δεν επέστρεψε στους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν και στις λεπτομέρειες δεν έγιναν καθαρές ευκαιρίες οι μεταβάσεις της. Το δεύτερο μέρος είχε μεγαλύτερη ένταση, νεύρα και η μεγαλύτερη ευκαιρία (Ντουκουρέ) άνηκε στην Έβερτον. Τελικά βρήκε το προβάδισμα σε στατική φάση, για ακόμη μία φορά στην σεζόν, αλλά στο τελευταίο κομμάτι του ματς οπισθοχώρησε και πιέστηκε ασφυκτικά. Ακόμα κι από τους 10 γηπεδούχους, για να ισοφαριστεί σε ένα από τα φορτώματα της περιοχής της.

Στο 0-5-4 πλέον το αρνητικό σερί, το 2ο χειρότερο του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το 1995! Τα 62 γκολ που έχουν επιτευχθεί στα παιχνίδια της είναι τα λιγότερα στη λίγκα, αφού έχει την 4η καλύτερη άμυνα & την 3η χειρότερη επίθεση.

Πρωταγωνιστής της δυστοκίας ο Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος έχει τον χειρότερο δείκτη xGoals σε όλο το πρωτάθλημα: 3 γκολ σε 9.03 xGoals! Ωστόσο απέναντι στη Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει περισσότερο (6 γκολ) από κάθε άλλο αντίπαλο, βρήκε δίχτυα και στο 0-1 του 1ου γύρου.

Ο κόουτς Ντάιτς ενημέρωσε ότι οι μέσοι Ονάνα, Γκέιγ αντιμετωπίζουν μυϊκές ενοχλήσεις και θα περάσουν τεστ ετοιμότητας σήμερα. Κοντά στην επιστροφή του ο Γκόμες (μέσος), ενώ οι Ντανζούμα (εξτρέμ), Άλι (μέσος) παραμένουν εκτός δράσης.

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-2) επί της Μπρέντφορντ. Ο Μπόουεν έκανε χατ-τρικ (5’, 7’, 63’), ο Έμερσον (69’) έκανε το 4-1, ενδιάμεσα μείωσαν σε 2-1 ο Μοπέ (13’) και σε 4-2 ο Γουισά (82’).

Η επιστροφή Πακετά στην 11αδα έφερε και την επιστροφή στις νίκες για τα “σφυριά”. Πρώτη νίκη του 2024 η δευτεριάτικη μετά από 8 αποτυχημένες απόπειρες (0-4-4), ανεξαρτήτως διοργάνωσης, σκόραραν περισσότερα γκολ (4) σε αυτήν απ’ ότι στα 6 προηγούμενα (3) της Πρέμιερ Λιγκ!

Ενθουσιώδες το μπάσιμό τους στο λονδρέζικο ντέρμπι, με ταχύτητα, με ένταση. Τα δύο full backs “σέρβιραν” για τα δύο γρήγορα γκολ του αρχισκόρερ Μπόουεν. Ο μικρός το δέμας (κατά συνθήκη φορ) στο δεύτερο μέρος χώθηκε ανάμεσα στα στόπερ για να αξιοποιήσει σέντρα του Κούντους και να πετύχει το 1ο χατ-τρικ της καριέρας τους. Έφτασε τα 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και χρειάζεται άλλα δύο για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του συλλόγου στη λίγκα, τα 16 του Ντι Κάνιο από το 2000.

Ακόμα όμως και στο θριαμβευτικό σκορ απέναντι στην Μπρέντφορντ, η εμφάνιση δεν έπεισε. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα είχε ξανά παθητικό ρόλο η ομάδα του Μόγιες και οι φιλοξενούμενοι περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Υπήρχε άγχος, ανασφάλεια σε παίκτες και κερκίδα μετά τη μείωση της Μπρέντφορντ αργά.

Παραμένει ζήτημα η ανασταλτική λειτουργία, αφού για 4ο σερί ματς και 5ο στα 6 τελευταία δέχθηκε 2+ γκολ.

Στα αγωνιστικά νέα, είναι διαθέσιμος ο αναπληρωματικός Κρέσγουελ (αρ. μπακ) που έχασε το προηγούμενο, παραμένει όμως εκτός ο ρολίστας Κορνέ (εξτρέμ), όπως ενημέρωσε ο κόουτς Μόγιες. Ο οποίος έχει ρεκόρ 2-1-9 στις έδρες πρώην ομάδων του, με τις δύο νίκες να έρχονται στο Γκούντισον Παρκ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Φίλιπς (μέσος).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Έβερτον – Γουέστ Χαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ