29η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ρέιντζερς-Μάδεργουελ 1-0.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Μάδεργουελ-Ρέιντζερς 0-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Σκωτίας

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κιλμάρνοκ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Άρμστρονγκ με πέναλτι στο 11’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ταβερνιέρ στο 55’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Λόρενς στο 59’.

Καλή εμφάνιση και ακόμα μία νίκη για τη Ρέιντζερς. Μπορεί να μπήκε νωθρά μένοντας πίσω στο σκορ από νωρίς, όμως στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της και κατάφερε στην επανάληψη να το ανατρέψει με σχετική άνεση.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι σε τρομερή κατάσταση, μοιάζει πραγματικά ασταμάτητη, αφού σκοράρει με άνεση κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Αμυντικά μπορεί να βγάζει συχνά αστάθειες, με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ, όμως αυτό δεν την πτοεί καθόλου, αφού βρίσκει πάντα τον τρόπο να αποσπά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχει το πλεονέκτημα έδρας σήμερα, αναμένεται να επιβάλλει το ρυθμό της, «καθαρίζοντας» ιδανικά το τρίποντο από νωρίς, ώστε να μην μπει σε μπελάδες.

Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Λίβινγκστον με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γένγκι στο 3’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Νίκολσον στο 49’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Σπάιταλ στο 71’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βέιλ στο 87’.

Σημαντικό τρίποντο για τη Μάδεργουελ στη μάχη που δίνει για να βρεθεί εντός εξάδας. Μπήκε νωθρά και έμεινε πίσω στο σκορ από την αρχή του ματς, όμως στην επανάληψη αύξησε την πίεσή της και κατάφερε να το ανατρέψει, ενώ στα τελευταία λεπτά «σφράγισε» τη νίκη με ένα ακόμη γκολ.

Από σημαντική νίκη προέρχεται και θέλει ιδανικά σήμερα να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό πέρασμα από την έδρα της Ρέιντζερς. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, πήρε όμως ψυχολογία και είναι άκρως θετικό το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της και ειδικά μακριά από το γήπεδό της. Το μεγάλο της πρόβλημα παρ’ όλα αυτά είναι η άμυνά της, το οποίο όπως φαίνεται να δεν μπορεί να λύσει, με αποτέλεσμα να δέχεται μονίμως γκολ, έχοντας στερηθεί πολλούς και σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να βρεθεί στα φετινά πλέι-οφ.

Μάδεργουελ Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

Ρέιντζερς – Μάδεργουελ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ