26η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σεντ Τζόνστον-Ρέιντζερς 0-2.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Ρέιντζερς-Σεντ Τζόνστον 2-0.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νταντί με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σμιθ στο 9’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον ΜακΚόουαν με πέναλτι στο 75’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ΜακΓκι στο 89’.

Προσπάθησε η Σεντ Τζόνστον, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Νταντί. Μπήκε δυνατά, προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ, όμως στη συνέχεια πιέστηκε έντονα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, ανατρέποντας το στην επανάληψη.

Δύσκολο το έργο της σήμερα, καθώς φιλοξενεί την αρκετά πιο δυνατή Ρέιντζερς. Προέρχεται από διαδοχικές ήττες, αν και πάλεψε στις αναμετρήσεις της, ενώ μάλιστα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε. Γνωρίζει πως θα δεχθεί έντονη πίεση από την αρχή του ματς, γι’ αυτό πρέπει να δείξει προσοχή και βελτίωση στα αμυντικά της καθήκοντα. Μαχητική όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα, όμως λίγες είναι οι περιπτώσεις στις οποίες κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Σεντ Τζόνστον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ρος Κάουντι με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ντεσέρς στο 5’ και το 1-1 ο Μάρεϊ στο 29’. Το 2-1 πέτυχε ο Ντεσέρς στο 45+5’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σούταρ στο 90+2’.

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Ρέιντζερς. Επέβαλλε το ρυθμό της, πήρε κεφάλι στο σκορ από νωρίς, ενώ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε, σκοράροντας ξανά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν μείωσε το ρυθμό της και στις καθυστερήσεις του ματς «σφράγισε» το τρίποντο με ένα ακόμη γκολ.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει, «πατώντας» στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει με τρομερή άνεση σε όλες τις αναμετρήσεις της, ενώ αμυντικά είναι φανερά βελτιωμένη, αλλά όχι άτρωτη. Αναμένεται να επιβάλλει το ρυθμό της από νωρίς, ψάχνοντας το γκολ που θα τη φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Σεντ Τζόνστον – Ρέιντζερς στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ