* 3η αγωνιστική.

* G/G & over 2,5 οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους.

* Μοναδική νίκη γηπεδούχου στα μεταξύ τους εντός δεκαετίας, το 4-3 της Ατλέτικο Τουκουμάν το 2021.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Προηγούμενο ματς: Διασυρμός με 3-0 από την Ινστιτούτο εκτός. Δέχτηκε δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο από Πουέβλα (37’) και Σουάρες (44’), στην επανάληψη ήρθε και το 3-0 από τον Κουέγιο (78’).

Μία καλή στιγμή είχε σε όλο το παιχνίδι, βρέθηκε κι άλλες φορές εκτεθειμένη στην άμυνα. Γενικά η εμφάνιση που έκανε ήταν πολύ κακή, απέναντι σε μια ομάδα που μπήκε να εξασφαλίσει το βαθμό και να ψάξει το ένα γκολ, κατάφερε να μην είναι καν ανταγωνιστική για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Η κύρια επιδίωξη είναι να μην αντιμετωπίσει τον παραμικρό κίνδυνο στη συνολική βαθμολογία και μέσα από αυτό να ψάξει τη θέση στα πλέι οφ του Κόπα ντε λα Λίγκα και στην πορεία να δει αν μπορεί να είναι ανταγωνιστική για τη θέση στις διεθνείς διοργανώσεις. Με εμφανίσεις σαν αυτές των δύο πρώτων αγωνιστικών κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Έψαξε περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, σε δύο προσπάθειες που έκανε, απέτυχε να κάνει κάποια συμφωνία. Αμφίβολος λόγω προσωπικού προβλήματος ο φορ Ματέο Κορονέλ, σκόρερ του μοναδικού της τέρματος μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Ατλέτικο Τουκουμάν Στατιστικά

* Έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δέχτηκε 4.

* Έσπασε σερί από 4 under 2,5 σε επίσημα παιχνίδια με την ήττα από την Ινστιτούτο.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 εντός την Ντεπορτίβο Ριέστρα. Αμφότερα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με Ρομέρο (52’) και Άλαν Ροντρίγκες (65’).

Μίλησε η ποιότητα και κυρίως η εμπειρία απέναντι στη Ριέστρα, μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, έφτασε σε μια μάλλον άνετη επικράτηση. Επιπλέον κέρδος το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν παθητικό, με τον Γκέδε στον πάγκο αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζει.

Καλό ως και εντυπωσιακό το μπάσιμο που έκανε στη σεζόν, η ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Ρίβερ Πλέιτ εκτός, σαν νίκη μπορεί να θεωρηθεί. Δύσκολο να πάρουν πολλές ομάδες αποτέλεσμα εκεί, ήδη η Βέλες Σάρσφιλντ, η επόμενη που πήγε, διασύρθηκε με 5-0. Αυτό τα λέει όλα ως προς το τι κατάφερε στο “Μονουμεντάλ”.

Αρχεντίνος Τζούνιορς Στατιστικά

* Αήττητη στα 2 πρώτα στη σεζόν, τρέχει σερί με 4 συνολικά σε επίσημα ματς, από πέρυσι.

* Στα 8 τελευταία επίσημα μετράει 7 G/G, έσπασε σερί με το 2-0 επί της Ριέστρα.

Ατλέτικο Τουκουμάν-Αρχεντίνος Τζούνιορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ