* 22η αγωνιστική.

* Η Άντβερπ έχει κερδίσει τα 6 τελευταία μεταξύ τους, μισά εντός, μισά εκτός.

* Η Έουπεν έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 15 τελευταία μεταξύ τους.

* Στον πρώτο γύρο: Άντβερπ-Έουπεν 4-1 (08/10).

ΕΟΥΠΕΝ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 εκτός τη Μόλενμπεκ με το γκολ του Εμόντ στο 58’.

Παιχνίδι που ξεκίνησε την Κυριακή, έφτασε ως το τελευταίο δεκάλεπτο, ώσπου αποφάσισαν οι οπαδοί των γηπεδούχων να το διακόψουν. Με τον κανονισμό που υπάρχει στο Βέλγιο δεν κατοχυρώθηκε υπέρ της, αναγκάστηκε να ταξιδέψει ξανά στις Βρυξέλλες για να παίξει μπροστά σε άδειες κερκίδες έξι λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις. Με λίγα λόγια ήταν εκείνη που τιμωρήθηκε και πάλι καλά που δεν ισοφαρίστηκε κιόλας…

Το αποτέλεσμα ήταν “χρυσάφι” πάντως, την έβαλε ξανά στη μάχη της αποφυγής των πλέι άουτ, από εκεί που έμοιαζε σχεδόν καταδικασμένη να δώσει τη μάχη επιβίωσης. Πέραν αυτού όμως έδειξε πως έχει “σφυγμό”, ακόμα τελικά κι αν αγωνιστεί στα πλέι άουτ, δεν είναι παραιτημένη όπως ίσως φαινόταν.

“Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία είναι εκείνη με τις πιο ποιοτικές μονάδες στην κατηγορία. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα, ασχέτως αν οι αντίπαλοι είναι το μεγάλο φαβορί, εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας” δήλωσε ο Κόφελντ.

Χωρίς νέα προβλήματα.

Έουπεν Στατιστικά

* Νίκησε μετά από περίπου 3 μήνες, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Εντός έδρας το αρνητικό σερί της συνεχίζεται, αν δεν τα καταφέρει κόντρα στην Άντβερπ, θα έχει συμπληρώσει ακριβώς τρίμηνο.

* Έχει δεχτεί πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία, τη μοναδική φορά που δεν συνέβη αυτό, νίκησε.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΝΤΒΕΡΠ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε της Λέουβεν με 3-1 για το κύπελλο εκτός. Βρέθηκε πίσω πολύ νωρίς από το γκολ του Μαζίζ (2’), το ανέτρεψε με τρία γκολ από Γιάνσεν (8’ πεν., 18’) και Φαν ντεν Μπος (54’), δέχτηκε δεύτερο γκολ από τον Μάρτενς (79’) ενώ τελείωσε και με δέκα λόγω αποβολής του Γιάνσεν (90’+3).

Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πήρε αυτό που ήθελε και εξακολουθεί να είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο της νταμπλούχου, έστω θεωρητικά τουλάχιστον. Ήταν απολύτως ξεκάθαρο πάντως πως ήθελε πολύ αυτήν την πρόκριση, κάτι που φάνηκε άλλωστε πριν καν μπουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, με την επιλογή του Φαν Μπόμελ να μην κάνει το παραμικρό ροτέισον με εξαίρεση την παρουσία του δεύτερου γκολκίπερ Λάμενς.

Εξ ίσου όμως θέλει τη νίκη και στην Έουπεν για το πρωτάθλημα, ώστε να μην έχει πρόβλημα όσον αφορά την παρουσία της στην εξάδα. Το 4-1 επί της Σαρλερουά, πέρα από την τόνωση ηθικού, την ανέβασε ξανά πάνω από τη Σερκλ Μπριζ, η οποία μάλιστα άφησε άλλους δύο βαθμούς με την Σταντάρ εντός, κάτι που σημαίνει πως με νίκη θα πάει στο +5 από εκείνη.

Έγινε αυτό που δεν ήθελε ο Φαν Μπόμελ, έχασε τον πρώτο του βασικό, τον χαφ Φερμέρεν. Ο Φερμέρεν είναι και επίσημα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και τώρα ο Ολλανδός κόουτς πρέπει να δει πώς θα τον αντικαταστήσει, αν δηλαδή θα πρέπει να ψάξει τη λύση εκ των έσω ή μπορεί να αποκτηθεί κάποιος παίκτης. Σε πρώτη φάση, μάλλον το πρώτο σενάριο είναι πιθανότερο, εκτός αν πωληθεί και ο Κεϊτά, για τον οποίον επίσης υπάρχει ενδιαφέρον.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Άντβερπ Στατιστικά

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον από 1 γκολ στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, 7/8 ήταν G/G.

* Στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 7 over 2,5, τα 3/4 πιο πρόσφατα ήταν και over 3,5.

Έουπεν-Άντβερπ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ