* 20η αγωνιστική.

* Αήττητη η Λαμία στα 3 τελευταία μεταξύ τους, κέρδισε τα 2 πιο πρόσφατα.

* G/G τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους, έσπασαν το σερί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο οποίο επικράτησε η Λαμία με 1-0 (01/10).

Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1 για το κύπελλο. Προηγήθηκε με τον Ζοάο Πέδρο (19’), ισοφαρίστηκε από τον Μπάκιτς (47’), πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Καρέλη.

Δύο σερί παιχνίδια με τον ΟΦΗ εκτός έδωσε, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο. Το πρώτο, αν και δεν υστέρησε, το έχασε με 1-0 λόγω ενός πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε μετά από άτσαλο μαρκάρισμα ο Ντουάρτε. Στο δεύτερο όμως, στο κύπελλο, ήταν ξεκάθαρα καλύτερος, στο 1-1 ήταν η μόνη ομάδα που έψαχνε το γκολ και δικαίως ήρθε στο τέλος το 2-1.

Έχει καθαρό προβάδισμα για να βρεθεί στον ημιτελικό όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον περιμένει ο Άρης, όμως στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεδομένο ότι θα παίξει πλέι άουτ, το ζητούμενο είναι να μπει σε αυτά με πολύ καλύτερη συγκομιδή στην κανονική διάρκεια, οι 14 βαθμοί και η τέταρτη από το τέλος θέση στη βαθμολογία αδικούν πολύ την ποιότητα που έχει ως ομάδα.

“Η νίκη αυτή δεν λέει τίποτα γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Πρέπει να το κερδίσουμε, ώστε να έχουμε συγκέντρωση στον επαναληπτικό και να κάνουμε ό,τι μπορούμε να πάμε στην επόμενη φάση” δήλωσε ο κόουτς Πετράκης.

Ο Πετράκης θα συνεχίσει το ροτέισον που κάνει, κάτι που σημαίνει πως θα επανέλθει, ίσως με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις η ενδεκάδα που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Διαθέσιμος κανονικά ο Τορεχόν για τον οποίον υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό, συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα. Πρώτη παρουσία για τα δύο από τα τρία τελευταία αποκτήματα, τον γκολκίπερ Τσάβες και τον φορ Λομόνακο, εκτός έμεινε ο χαφ Μπαμπόκ, ο οποίος ανακοινώθηκε μόλις την Παρασκευή.

Παναιτωλικός Στατιστικά

* Έχει δεχτεί γκολ στα 6 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

* Over 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τα 4 ήταν με G/G.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΛΑΜΙΑ

Προηγούμενο ματς: Διέλυσε 4-1 με ανατροπή την Κηφισιά εντός. Δέχτηκε πρώτη γκολ από τον Λαντρ (12’), απάντησε με τους Σιμόν (23’), Μαρτίνεθ (37’), Καρλίτος (56’) και Μάλτσι (87’).

Η διαφορά ποιότητας από ομάδες σαν την Κηφισιά είναι σαφής και την έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο από ένα σημείο και μετά. Πολύ περισσότερες οι ευκαιρίες που είχε συνολικά, απειλήθηκε μια φορά στο 2-1 κι άλλη μία στο 3-1 σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

“Γνωρίζετε όλοι πως φέτος στην ομάδα υπάρχει πίεση και άγχος, κάτι που λειτουργεί αρνητικά. Καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά και να πάρουμε δίκαια ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια” δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη λήξη του αγώνα.

Θα διεκδικήσει την παρουσία της πλέι οφ ως το τέλος, όπως όλα δείχνουν, απέχει ελάχιστα βαθμολογικά από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο θέλει να προσθέσει άγχος εν όψει της μεγάλης μάχης που έχει να δώσει την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Αυτό βέβαια το πετυχαίνει μόνο με νίκη, θα βρεθεί στο +1 από τους Αρκάδες, με ματς περισσότερο φυσικά.

Εβδομάδα εκκαθάρισης ρόστερ αυτή που πέρασε, αποδεσμεύτηκαν ο γκολκίπερ Νάγκι, ο στόπερ Πάβλοβετς και οι επιθετικοί Ακούνια και Μουλά. Τιμωρημένοι οι μέσοι Σλίβκα και Στάμκο.

Λαμία Στατιστικά

* Ισοπαλίες με γκολ τα 2 τελευταία εκτός έδρας της κόντρα σε Άρη (2-2) και ΟΦΗ (1-1).

* Τελευταία της εκτός έδρας νίκη ήταν στις 29/10 επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Παναιτωλικός-Λαμία στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ