16η αγωνιστική

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες, με γηπεδούχο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

*Goal/Goal τα 9/10 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Λεβερκούζεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 14ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 51′ και έξι λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Άμεση ήταν η επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά και το εντυπωσιακό 5-1 επί της Μπάγερν Μονάχου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ φιλοξενήθηκε από τη Λεβερκούζεν, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 3-0.

Πλήρως απογοητευτική η εμφάνιση της, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και αφού δεν κατάφερε να απαντήσει, έδειχνε να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων μέχρι και την ανάπαυλα, κρατώντας το σκορ χαμηλά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, είδε την εστία της να παραβιάζεται ακόμη δυο φορές πολύ γρήγορα, με την ίδια να είναι ανήμπορη να αντιδράσει στις ορέξεις των “ασπιρίνων”.

Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, που την αφήνει μόλις στην όγδοη θέση της κατάταξης. Αποδίδει καλύτερα πάντως στην έδρα της, εκεί όπου ηττήθηκε μια φορά φέτος, έχοντας ακόμη από τρεις νίκες και ισοπαλίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, βρίσκεται ήδη στη Φρανκφούρτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Ολλανδός μέσος Ντόνι φαν ντεν Μπέεκ. Ο 26χρονος θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Άιντραχτ, με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς ύψους 15.000.000€.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Βέρντερ Βρέμης, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έβδομο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τον Ράιτς (45′, 49′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 76′.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Γκλάντμπαχ, μετά και την ήττα με 3-1 από την Ουνιόν Βερολίνου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ζεράρντο Σεοάνε υποδέχθηκε τη Βέρντερ Βρέμης, με την οποία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μετά και το τελικό 2-2.

Παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, σταδιακά ισορρόπησε την κατάσταση και ξεκίνησε να γίνεται απειλητική, για να φέρει εν τέλει το ματς στα ίσα στο φινάλε του ημιχρόνου. Επέστρεψε πιο δυναμικά από τα αποδυτήρια και ολοκλήρωσε την ανατροπή πολύ γρήγορα. Είχε τον έλεγχο στην πορεία, όμως είχε ένα κακό δεκάλεπτο (70′-80′), στο οποίο δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι τέλους, καθώς αμφότερες έδειχναν ότι έμειναν από δυνάμεις.

Αν και επιθετικά τα πηγαίνει αρκετά καλά, παρουσιάζει σαφές πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι, το οποίο καλείται να λύσει άμεσα ο Ελβετός τεχνικός. Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους 17 συνολικά και παραμένει στα μέσα της κατάταξης, μαζί με τη Χάιντενχαϊμ. Πήρε ένα διπλό στις επτά εξόδους της (1-3-3), αν και στις τέσσερις πιο πρόσφατες απέσπασε μόλις ένα πόντο.

Γκλάντμπαχ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα έντεκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ