*22η αγωνιστική

*Πέντε σερί under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόλσολ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Άλφρετον με ένα γκολ του Ματ μόλις στο έκτο λεπτό.

Η Γουόλσολ έκανε τα απολύτως απαραίτητα και κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Άλφρετον, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, για το κύπελλο Αγγλίας, αποφεύγοντας την “μπανανόφλουδα”.

Έπειτα από πέντε σερί αγώνες χωρίς νίκη, με τους τέσσερις να μην έχει σκοράρει καν, η Γουόλσολ έχει πλέον δύο συνεχόμενες, μία μακριά και μία στην έδρα της!

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της, στο δεύτερο μισό του, απέχοντας λίγο πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Γουόλσολ Στατιστικά

*8/12 under 2,5 εντός έδρας

*18/25 G/G στη σεζόν, 7/12 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΡΑΝΜΙΡ

Προηγούμενο ματς: Η Τρανμίρ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Νιούπορτ με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Έβανς στο 22ο λεπτό. Αλλά ισοφάρισε με τον Μόρις στο 57’, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Τζένινγκς στο 88ο λεπτό.

Η Τρανμίρ επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Νιούπορτ, πετυχαίνοντας τρίτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει!

Αλλά μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη σε κανένα παιχνίδι φέτος, για οποιονδήποτε θεσμό, με 10 ήττες σε 13 παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αν και κέρδισε κάποιες θέσεις, ξεφεύγοντας στο +6 από την ζώνη υποβιβασμού.

Τρανμίρ Στατιστικά

*Τέσσερα συνεχόμενα G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Τρία σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Γουόλσολ-Τρανμίρ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ