*21η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: Ηλιούπολη – Αιγάλεω 2-0

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει το Αιγάλεω στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-1-5).

ΑΙΓΑΛΕΩ

Προηγούμενο ματς: Σε κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τα Χανιά εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μπορεί στα παιχνίδια του φέτος με τις ομάδες του πρώτου μισού να χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του, ωστόσο απέναντι στα ανεβασμένα Χανιά έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους χώρους και κατάφερε να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό. Λίγα πράγματα επιθετικά, έδωσε το βάρος στην άμυνά του. Έχει άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, σήμερα θα παίξει στον Ασπρόπυργο, καθώς το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» έχει κριθεί ακατάλληλο. Θέλει νίκη σε αμφότερα, προκειμένου να μπει με καλύτερο συντελεστή στα πλέι οφ υποβιβασμού.

Εξέτισαν και είναι διαθέσιμοι οι Κωνσταντακόπουλος και Βάρκας, τραυματίες παραμένουν οι Θεολόγου, Ευαγγέλου, Δημητριάδης και Μπλάκσον. Δεν υπολογίζονται οι Ναζίμ και Κόλλιας, τιμωρημένος ο Νταβιώτης.

Αιγάλεω Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

*5/7 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προηγούμενο ματς: Χάρη σε γκολ του Ντετλέρ στα τελευταία λεπτά του αγώνα (84′), πανηγύρισε σημαντική νίκη με 0-1 απέναντι στον Γιούχτα εκτός έδρας, την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου και την επιστροφή του Νίκου Παντελή στον πάγκο της, κατάφερε να επικρατήσει του Γιούχτα στην Κρήτη και να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ακολούθησε την γνωστή της συνταγή, έκλεισε τους χώρους στην άμυνα και κέρδισε κυνικά. Σε καλή μέρα και ο κίπερ Πολίτης, ο οποίος φώναξε παρών όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Επιτυχία από μόνο του το γεγονός πως εξασφάλισε ακόμη πιο εύκολα σε σχέση με πέρυσι την παραμονή και θα παίξει στα πλέι οφ. Θα παίξει χωρίς άγχος σε αυτά για το καλύτερο. Εξέτισαν τις ποινές του και επιστρέφουν οι Περιστερίδης και Παντελίδης, λογικά θα λείψει εκ νέου ο τραυματίας Φρίμπονγκ.

Ηλιούπολη Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ