*10η αγωνιστική 

*10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Φόλενταμ, έληξαν με Over 2,5 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Φόλενταμ (2-1-2).

ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Βααλβάικ, ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του ματς (42′), πίεσε πολύ στην συνέχεια και κατάφερε λίγο πριν το τέλος να ισοφαρίσει (89′) αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό και στις καθυστερήσεις είδε την γηπεδούχο να ανακτά το προβάδισμα (90+2′).

Είναι φανερό πως προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι, αλλά κάτι της λείπει. Η εικόνα της και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Βααλβάικ ήταν αρκετά καλή αλλά και πάλι δεν ήταν ουσιαστική και το ποιοτικό της έλλειμμα παίζει καταλυτικό ρόλο στην διαχείριση των αποτελεσμάτων. Η αποδυνάμωση του ρόστερ φαίνεται από το γεγονός πως και καλά να πάιζει, δεν παίρνει αποτελέσματα. Μοιραία παραμένει ουραγός στην βαθμολογία και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή.

Το ρόστερ της είναι μικρό και δεν έχει πολλές επιλογές στην διάθεσή του ο τεχνικός Κέλερ, ο οποίος καλείται σήμερα να κάνει διαχείριση μιας και την Πέμπτη φιλοξενείται από τον Άγιαξ σε εξ’ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος. «Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με την Εξέλσιορ, το οποίο για εμάς είναι βαρύνουσας σημασίας», επισήμανε ο Ολλανδός τεχνικός.

Επιστρέφει πιθανότερα ο επιθετικός Ζεερφάουκ, όχι όμως ο αμυντικός Πλατ και ο μέσος Αντονιόλι. Μακροχρόνιοι τραυματίες ο μέσος Μαουλούν και ο επιθετικός Μπλομεστάιν.

Φόλενταμ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

EΞΕΛΣΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Ενδεχομένως στην χειρότερή της φετινή εμφάνιση, ηττήθηκε με 2-4 από την Τσβόλε εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 39′ αλλά πραγματοποίησε καταστροφικό δεύτερο μέρος. Ισοφαρίστηκε στο 49′, η αντίπαλος το γύρισε με γκολ στο 66′, ενώ δέχτηκε άλλα δύο γκολ στο 73′ και στο 81′ αντίστοιχα. Απλώς μείωσε στο 84′.

Δύο άκρως διαφορετικά πρόσωπα έδειξε στο εντός με αντίπαλο την Τσβόλε. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να προηγηθεί, ενώ φάνηκε να ελέγχει τα πράγματα. Άλλη ομάδα κατέβηκε στην επανάληψη, αμυντικά ήταν εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά ήττα. Ελπίζει το αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει μια άσχημη παρένθεση στην τρομερή πορεία που πραγματοποιεί ως τώρα. Παραμένει στην 7η θέση, αν κερδίσει σήμερα θα βρεθεί στην πεντάδα!

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τί συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τσβόλε και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ελπίζω να μην μείνουμε σε αυτό και να συνεχίσουμε την δουλειά που κάναμε μέχρι πρότινος. Το παιχνίδι απέναντι στην Φόλενταμ είναι δύσκολο αλλά συνάμα και πολύ σημαντικό, αφού αν κερδίσουμε παίρνουμε καλές αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη», τόνισε ο τεχνικός Νταϊκχάουζεν.

Μακροχρόνια ως επί το πλείστον τα προβλήματά της, ο λόγος για τους Πιρί, Ντονκόρ, Φαν Ντάουνεν, που παραμένουν τραυματίες. Αξιοσημείωτη η απουσία του βασικού αμυντικού Νιούπορτ, που βρίσκεται και αυτός στα πιτς.

Εξέλσιορ Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ