*10η αγωνιστική 

*Γειτονικό ντέρμπι της Βόρειας Βραβανδίας.

*Τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Βίλεμ, έληξαν με goal/goal και Over 2,5 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-2-3).

ΒΙΛΕΜ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να κερδίσει την Ντε Γκράαφτσαπ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική με το άκρως υπερβολικό 4-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 22′, ισοφάρισε από το πουθενά με αυτογκόλ (28′), ενώ στο 58′ δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Οι αλλαγές του Μες άλλαξαν τελείως την εικόνα της και με τρία γκολ σε έξι λεπτά (77′, 79′, 83′) γύρισε τούμπα το παιχνίδι και έδωσε μάλιστα και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Η έλευση του Μες έχει λειτουργήσει άκρως ευεργετικά μέχρι στιγμής για την Βίλεμ, η οποία μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανεβαίνει διαρκώς στην βαθμολογία. Μπορεί η εικόνα της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Ντε Γκράαφτσαπ να ήταν προβληματική, αλλά η αντίδραση που έβγαλε με την είσοδο των πέντε αλλαγών ήταν καθοριστική. Καταγράφει σημαντικές επιστροφές με κυριότερη αυτή του Ματιέ, μοναδικό ερωτηματικό η συμμετοχή του επιθετικού Γιόστεν.

Βίλεμ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Προηγούμενο ματς: Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΦΚ Αϊντχόφεν και ηττήθηκε με 0-1. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κιοκτσού στο 55′.

Ισορροπημένα ήταν λίγο πολύ τα πράγματα στην γειτονική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΦΚ Αϊντχόφεν, αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Η Ντεν Μπος παραδόξως είχε το δεύτερο και το γκολ που δέχτηκε ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα. Μια κερδίζει και μια χάνει, είναι εξαιρετικά ασταθής σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο από την στιγμή που υστερεί ποιοτικά σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Παράλληλα, παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Βικάριο, παραμένουν σταθερά τραυματίες οι Αχανάχ και Φερμπέικ, αμφίβολοι οι Μούλντερς και Φαν Χρούνσβεν, ενώ διεθνείς υποχρεώσεις έχουν οι Μπαργκλάν, Ρογκεφέιν και Ογκμπαϊτζε.

Ντεν Μπος Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

ΒΙΛΕΜ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ