*7η αγωνιστική

*Πέρυσι και στα δύο παιχνίδια τους κέρδισε η γηπεδούχος με 1-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίμπλεντον έφερε 1-1 εντός έδρας με την Στίβενεϊτζ, ισοφαρίζοντας με τον Λιούις στο 71’ το γκολ που δέχθηκε από πέναλτι του Ριντ στο 55ο λεπτό.

Η Γουίμπλεντον έφερε 1-1 εντός έδρας με την Στίβενεϊτζ, ομάδα υψηλότερης κατηγορίας, για το Λιγκ Τρόφι, αλλά πήρε και έναν έξτρα βαθμό, επικρατώντας 6-5 στα πέναλτι που ακολούθησαν.

Συνεχίζει να έχει μόλις μία ήττα στη σεζόν, που ήρθε από την Τσέλσι εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ, ούσα αήττητη στο γήπεδό της, έχοντας τρεις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα, κερδίζοντας μόνο τον πρώτο αγώνα της εκεί. Αλλά έχει συμπληρώσει και τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Γουίμπλεντον Στατιστικά

7/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της, 4/4 στο γήπεδό της.

*6/9 G/G στη σεζόν, 4/4 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: Η Στόκπορτ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 εντός έδρας με την Κρόουλι, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τελικό σκορ στο 89’ με τον Ολαόφε. Νωρίτερα είχε προηγηθεί με 2-0, χάρη στα τέρματα των Μπάρι (13’), Σάρτσεβιτς (36’) και όλα έδειχναν πώς “βάδιζε” για ένα άνετο απόγευμα. Η αντίπαλος της είχε άλλη γνώμη, αρχικά μείωσε με τον Κάμπελ (42’), στη συνέχεια ισοφάρισε με τον Μαγκουάιρ (56’) και προηγήθηκε κιόλας με τον Όρσι (66’). Τουλάχιστον αντέδρασε προς το τέλος και απέφυγε την ήττα.

Η Στόκπορτ έφερε 3-3 εντός έδρας απέναντι στην Κρόουλι, δεύτερη ισοπαλία της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Ειδικά μακριά από το γήπεδό της έχει μία ισοπαλία, στο Λιγκ Καπ, με 2/2 ήττες στο πρωτάθλημα.

Δεν έχει αρχίσει καλά ούτε τη φετινή σεζόν, καθώς έχει μόνο μία νίκη σε έξι αγωνιστικές, παρόλο που θεωρείται και πάλι από τα φαβορί για άνοδο. Ανάλογο ήταν και το περσινό της ξεκίνημα, καταφέρνοντας στο τέλος να συμμετάσχει τελικά στα play off για την άνοδο.

Στόκπορτ Στατιστικά

*5/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τρία σερί G/G, 6/8 G/G στη σεζόν, 3/3 εκτός έδρας.

Γουίμπλεντον-Στόκπορτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ