16η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Ασάνε – KFUM Όσλο 1-1 | Στο Κύπελλο: KFUM Όσλο – Ασάνε 4-2 (2-2 καν. διάρκεια)

KFUM ΟΣΛΟ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη, με σκορ 0-1, εκτος έδρας, με αντίπαλο τη Χοντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 32’ ο Οκέκε σκόραρε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή μπάλας, ωστόσο, οι καλές ευκαιρίες δεν ήταν πολλές. 

H KFUM Όσλο επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, όσον αφορά το πρωτάθλημα και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο, πηγαίνοντας στη διακοπή. Νίκησε τη Χοντ (0-1) εκτός έδρας, πέτυχε το γκολ στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα.

Τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς για το συγκρότημα του Μόεσγκορντ, μοναδική αποτυχία το… χαρακίρι στην αναμέτρηση με τη Γερβ (4-3) στο Γκρίμσταντ. Βρίσκεται στην εξάδα των πλέι οφ ανόδου, ο στόχος της είναι να παλέψει μέχρι τέλους για μια θέση στην Eliteserien. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Αλεεσάμι, Γκούντερσεν.

KFUM Όσλο Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*5/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/7 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΣΑΝΕ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σκάιντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Πολύ καλύτερη και πιο απειλητική στο πρώτο μέρος η Ασάνε, σχετικά πιο ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, με τη Σκάιντ να παίρνει λίγο περισσότερο την κατοχή μπάλας.

Η Ασάνε έχει αναθαρρήσει με τα διαδοχική θετικά αποτελέσματα που έχει αποσπάσει, έμεινε για τέταρτο χωρίς ήττα, όμως δεν ικανοποιημένη που πήρε μονάχα έναν βαθμό από τη Σκάιντ (0-0). Ήταν συνολικά καλύτερη, έχασε πιο πολλές ευκαιρίες και δικαιούνταν να σκοράρει.

Νωρίτερα, κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Σάντνες (3-3), παρά το γεγονός ότι έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ. “Ανάσα” για τον προπονητή Ρέσλαντ η συγκομιδή έξι βαθμών, όμως ακόμα η Ασάνε είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Στραντ, Στέεν, Τούρνες.

Ασάνε Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*8/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Σκοράρει σε 5/8 ματς εκτός έδρας

KFUM Όσλο – Ασάνε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ