1η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΤΕΡΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-3, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σλιμανί στο 18’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σμιθ στο 59’. Το 1-2 πέτυχε ο Μπάλντοκ στο 83’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Εντιαγέ στο 85’.

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και γνώρισε την ήττα. Παρ’ ότι κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να κρατήσει τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία της, με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη 2 τέρματα.

Αποτυχημένη θεωρείται η περσινή σεζόν, αφού δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ. Φέτος δεν θέλει να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο, αν και οι αποχωρήσεις ήταν αρκετές και μοιάζει αρκετά πιο αποδυναμωμένη. Βρίσκει μάλιστα μπροστά της τη Γουίγκαν που μόλις υποβιβάστηκε και είναι ένα καλό «τεστ» ώστε να δει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μόρκαμ, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το 0-1 ο Άσγκαρντ στο 18’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μπρέναν στο 90+2’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Γουίγκαν. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, κρατώντας το μηδέν στην εστία της.

Υποβιβάστηκε ως ουραγός από τη Τσάμπιονσιπ, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσει ιδιαίτερα. Στόχος της είναι η άμεση άνοδος, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει τρομερά δύσκολο, αφού ξεκινάει με αφαίρεση 8 βαθμών, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αρκετά δύσκολο και το πρώτο της παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζει μια από τις ομάδες που αναμένεται να παλέψουν εξίσου για την άνοδο.

Γουίγκαν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Ντέρμπι – Γουίγκαν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ