*Ημιτελικός του παγκοσμίου κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση. Αν δεν βγει νικητής, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι.

*Η μοναδική φορά που έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες σε αυτές τις ηλικίες ήταν το 1981, σε παγκόσμιο κύπελλο πάλι, με τη Νότια Κορέα να κερδίζει τότε με 4-1.                

ΙΤΑΛΙΑ U20

Προηγούμενο ματς: Η Ιταλία “καθάρισε” σχετικά γρήγορα και εύκολα την Κολομβία, κερδίζοντας με 1-3, ανοίγοντας το σκορ με τον Κασαντέι στο 9’, σκοράροντας δεύτερο τέρμα με τον Μπαλντάνζι στο 38’, ενώ ο Εσπόσιτο στο 46’ πέτυχε το 0-3. Και παρόλο που δέχθηκε γρήγορα ένα γκολ, από τον Τόρες στο 49’, δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος. 

Η Ιταλία κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν με 1-3 την Κολομβία στον προημιτελικό, με τον Κασαντέι να σκοράρει πάλι. Ο μέσος της Τσέλσι, που έπαιζε δανεικός στη Ρέντινγκ, έφτασε τα έξι γκολ και χρειάζεται μόλις ένα ακόμη για να ξεπεράσει τους Ρόσι, Σκιλάτσι ως πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ιταλίας σε ένα παγκόσμιο κύπελλο οποιασδήποτε ηλικίας. 

Παρά λοιπόν την ήττα της την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων από την Νιγηρία, η Ιταλία κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά. Και το έχει καταφέρει σκοράροντας πολλά γκολ, κάτι που δεν συνηθίζει η “σκουάντρα ατζούρα”, αφού έχει πετύχει 11 τέρματα σε πέντε αγώνες! Αλλά τώρα καλείται να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά. Να κερδίσει ομάδα της Ασίας σε αυτή την ηλικία! Μάλιστα όχι απλά δεν το έχει πετύχει ποτέ, έχει 5/5 ήττες! 

O μέσος Τζιοβάνε χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι και ίσως να μην αγωνιστεί, αν και το πιθανότερο είναι πως θα “σφίξει τα δόντια” και θα παίξει. 

Ιταλία Στατιστικά

*Εχει 8/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, τρία σερί στα πιο πρόσφατα

*Εχει 7/9 G/G στους τελευταίους αγώνες της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ U20

Προηγούμενο ματς: Η Νότια Κορέα κέρδισε 1-0 την Νιγηρία, με τέρμα του Τσόι Σέοκ-Χίουν στο πέμπτο λεπτό της παράτασης, αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε χωρίς τέρματα. 

Η Νότιος Κορέα χρειάστηκε την παράταση, αλλά κατάφερε να σκοράρει νωρίς εκεί και να κερδίσει με 1-0 τη Νιγηρία, φτάνοντας και πάλι στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης σε αυτή την ηλικία. Και φιλοδοξεί να γίνει μόλις η πέμπτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που θα φτάνει σε τελικό σε δύο συνεχόμενες διοργανώσεις σε αυτή την ηλικία!

Εν αντιθέσει με την αντίπαλο της, είναι αήττητη στη διοργάνωση μέχρι στιγμής, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε πέντε αναμετρήσεις. 

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, απλά ο τεχνικός της κάνει συνεχείς αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς θεωρεί πως οι παίκτες του σε αυτή την ηλικία πρώτη φορά παίζουν τόσα συνεχόμενα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός που μοιάζει ακλόνητος, είναι το 10αρι της ομάδας, ο Μπάε Τζουν – Νο, ίσως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. 

Νότια Κορέα Στατιστικά

*Εχει 3/5 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 2/3 0-0 στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της. 

Ιταλία U20-Νότια Κορέα U20 στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ