9η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα δυο τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στο Λιγκ Καπ: Κουόπιο – Χάκα 1-0

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας

ΚΟΥΟΠΙΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Γιβάσκιλα, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα στο 48′ με τον Ντάλστρεμ και επτά λεπτά αργότερα ο Τουομίνεν με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος έλαβε το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων πρωταθλήματος για την Κουόπιο. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάνι Χονκαβάαρα φιλοξενήθηκε από τη Σεϊναγιόεν, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 1-0. Έχασε πέναλτι στα πρώτα λεπτά και σε ένα ισορροπημένο ματς δέχθηκε εν τέλει δίχτυα προς το φινάλε, χωρίς να έχει απάντηση στα λεπτά που απέμειναν.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, μοιράζεται τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία Α Φινλανδίας με την Ελσίνκι, ούσα στο -2 από τη Σεϊναγιόεν, η οποία έχει και δυο παιχνίδια λιγότερα. Επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της. Μεσοβδόμαδα, πέρασε με 0-2 από την έδρα της Γιβάσκιλα και προκρίθηκε από τον πέμπτο γύρο του κυπέλλου.

Κουόπιο Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ούλου, για το κύπελλο. Παρότι προηγήθηκε με τον Εντιαγέ στο 28′, δέχθηκε την ισοφάριση στο 85ο λεπτό. Αποκλείστηκε στα πέναλτι με 5-3.

Μια ισοπαλία και δυο ήττες μετράει η Χάκα στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τέεμου Ταΐνιο φιλοξενήθηκε από την Ίντερ Τούρκου, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-0. Αρκετές οι ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτές που της παρουσιάστηκαν, σε αντίθεση με την αντίπαλο της.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, παραμένει στους εννέα βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, όσους έχει και η Κότκα. Ηττήθηκε στις 4/5 φετινές της εξόδους, στις οποίες είχε και ένα διπλό. Μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ούλου, μετά το μεταξύ τους 1-1, για τον πέμπτο γύρο του κυπέλλου. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Μπουκασί και Γκμπε, όπως και Ζαροκώστας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Χάκα Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κουόπιο – Χάκα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ