*34η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Έβερτον – Λέστερ 0-2.

*Μόλις μια ήττα για την Έβερτον στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λέστερ, έχει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

*2-3 Goals τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΛΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λιντς. Ο Σινιστέρα το 1-0 στο 20’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Βάρντι στο 80’. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Λιντς, υποχώρησε στο δεύτερο μέρος και το «πλήρωσε».

Στάθηκε «όρθια» στο εκτός έδρας ντέρμπι με φόντο την παραμονή κόντρα στη Λιντς, το τελικό 1-1 την άφησε ικανοποιημένη. Η Λιντς μπήκε πολύ δυνατά στο χορτάρι, απείλησε από νωρίς, έβγαλε ενέργεια και είχε ευκαιρίες, βρήκε το γκολ που δικαιούταν με τον Σινιστέρα στο 20’. Ο τραυματισμός του Κολομβιανού στο 32’ έπληξε τη Λιντς, καθώς έχασε την επιθετικότητα της, αλλά τουλάχιστον στεκόταν καλά ανασταλτικά. Στο δεύτερο 45λεπτο η Λέστερ έγινε πιο επιθετική, η Λιντς ήταν παθητική, ήθελε να κρατήσει το 1-0 κι αυτό συνήθως «τιμωρείται», όπως και συνέβη με το 1-1 στο 80’. Στα τελευταία λεπτά ο γκολκίπερ Ίβερσεν κράτησε «όρθια» τη Λέστερ, η Λιντς είχε μεγάλες ευκαιρίες.

Θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σμιθ, που πήρε τέσσερις πόντους στα τελευταία δύο παιχνίδια, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 επί της Γουλβς και τέσσερις σερί ήττες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, η τελευταία εκτός έδρας 3-1 απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι, νωρίτερα έχασε από Μπόρνμουθ (0-1), Άστον Βίλα (1-2) και Κρίσταλ Πάλας (2-1). Μετρά μόλις μια νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-2-8), με 29 πόντους είναι εντός της τελευταίας τριάδας της βαθμολογίας, στο -1 από Νότιγχαμ Φόρεστ και Λιντς, στο +1 απ’ την Έβερτον. Έρχεται από 4/5 εντός έδρας ήττες! Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ιχεανάτσο.

ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 10/16 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 8/10 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 κόντρα στη Νιουκάστλ. Το 0-1 ο Γουίλσον στο 28’, το 0-2 έκανε ο Ζοέλιντον στο 72’, το 0-3 ήρθε ξανά απ’ τον Γουίλσον στο 75’. Μείωσε ο ΜακΝίλ στο 80’ για την Έβερτον, το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Μέρφι στο 81’.

Είχε δύσκολο έργο στο εντός έδρας ματς κόντρα στη φορμαρισμένη και ποιοτική Νιουκάστλ, το πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε μπόλικο πάθος, είχε καθαρές ευκαιρίες, αλλά έλλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, η Νιουκάστλ βρήκε το γκολ στο 28’ και διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση. Στο δεύτερο μέρος η Νιουκάστλ έγινε πιο επιθετική, αποφάσισε να «τελειώσει» το ματς, το έκανε με δύο γκολ απ’ το 72’ μέχρι το 75’. Μείωσε η Έβερτον στο 80’, αλλά στο επόμενο λεπτό η «μαγική» κούρσα του Ίσακ έφερε το τελικό 1-4.

«Πλήρωσε» για ακόμη μια φορά την ανασταλτική λειτουργία της η Έβερτον, που ερχόταν απ’ το εκτός έδρας 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, νωρίτερα έχασε δύο σερί ματς από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0 εκτός) και Φούλαμ (1-3 εντός), ήταν η έκτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει. Μετρά 28 πόντους και βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -2 απ’ τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στο στο -1 πλέον απ’ τη Λέστερ. Επιστρέφει ο Χολγκέιτ (Αμυντικός, 6). Είναι κάκιστη εκτός έδρας, φέτος μετρά ρεκόρ 1-7-8 και επιμέρους σκορ 10-26!

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 9/14 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα 27/36 επίσημα παιχνίδια της.

ΛΕΣΤΕΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ