*5η αγωνιστική για πλέι-άουτ. Οι τελευταίες δύο ομάδες της βαθμολογίας υποβιβάζονται απευθείας στη Σούπερ Λιγκ 2.

*Στην κανονική διάρκεια: ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2.

*Αήττητος ο ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία τέσσερα ματς κόντρα στον Ιωνικό (1-3-0). Έχασε μόλις μια φορά στα τελευταία 10 ματς εναντίον της ομάδας της Νίκαιας (3-6-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΙΩΝΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Φαντιγκά το 0-1 στο 26’, το 1-1 έκανε ο Γερεμέγεφ στο 50’, το 2-1 έκανε ο Μεχία στο 56’. Το 2-2 έκανε ο Τσιγκρίνσκι στο 85’ για τον Ιωνικό.

Πήρε μεγάλο αποτέλεσμα στη Λειβαδιά την περασμένη εβδομάδα, παρότι δεν έκανε καλή εμφάνιση. Οι Βοιωτοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, είχαν κλασικές ευκαιρίες με τον Γερεμέγεφ στο πρώτο ημίχρονο, τελικά το γκολ ήρθε για τον Ιωνικό με τρομερό σουτ του Φαντιγκά. Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, ανέτρεψε το σκορ μέχρι το 56’ με γκολ από Γερεμέγεφ και Μεχία, έδειχνε να διαχειρίζεται καλά την κατάσταση, δεν απειλούταν απ’ τον Ιωνικό. Η ισοφάριση για την ομάδα της Νίκαιας ήρθε στο 85’ από κόρνερ.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην μπήκαμε στην αναμέτρηση και δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ. Μετά, έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ και τελικά πετύχαμε την ισοφάριση. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και σε μακρινές μπαλιές. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και πετύχαμε τον ένα από τους δύο στόχους μας, που ήταν ή να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς. Έμειναν τρεις τελικοί», είπε ο κόουτς Γρηγορίου. Τρίτο σερί ματς που δε χάνει η ομάδα του μετά τις νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (1-0) και Παναιτωλικό (0-1), ξεκίνησε στα πλέι-άουτ με εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Ανέβηκε στους 25 πόντους, αλλά τέθηκε ξανά εντός της τελευταίας δυάδας, στο -1 από τη Λαμία, στο +2 απ’ τον Λεβαδειακό, στο -2 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γίνεται αντιληπτό ότι σήμερα παίζει μόνο για τη νίκη, η διοίκηση έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Τιμωρημένος ο Φαντιγκά.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 17/20 ΝG στο πρωτάθλημα.

*Έρχεται από 18/23 Under 2.5 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-2 επί του Παναιτωλικού. Το 1-0 ο Παμλίδης στο 14’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Χουάνπι στο 24’, το 1-2 ήρθε απ’ τον Καρέλη στο 56’. Το 2-2 ήρθε απ’ τον Παμλίδη στο 62’, το 3-2 έκανε ο Εραμούσπε με πέναλτι στο 78’. Ο Εραμούσπε έχασε πέναλτι στο 62’.

Πήρε την πρώτη νίκη των πλέι-οφ σε πολύ κρίσιμο σημείο, έβγαλε χαρακτήρα στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναιτωλικό την περασμένη εβδομάδα. Είχε τρομερή ενέργεια, προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Παμλίδη, στεκόταν καλά και ανασταλτικά, η ισοφάριση ήρθε απ’ το πουθενά. Είχε φάσεις για δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, ο Παναιτωλικός έκανε το 1-2 ξανά απ’ το πουθενά στην έναρξη του δεύτερου μέρους. Από εκεί και έπειτα το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος του ΠΑΣ Γιάννινα, που ισοφάρισε άμεσα, παρά το χαμένο πέναλτι του Εραμούσπε, πίεζε διαρκώς, έβγαζε τελικές προσπάθειες, κέρδισε δεύτερο πέναλτι και έκανε την ανατροπή.

«Είδαμε ένα ίδιο σκηνικό, να έχουμε υπεροχή και ευκαιρίες, αλλά να δεχόμαστε τέρματα. Πάλι δυσκολευτήκαμε, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε. Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν τα πάντα. Η πίεση είναι μεγάλη όπως και το άγχος», είπε ο κόουτς Στάικος. Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο, είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες, στις οποίες είχε σκοράρει μόλις ένα γκολ!

Με 27 πόντους πλέον είναι στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ μπήκε στα πλέι-άουτ στο +6, όλα τα ματς είναι «τελικοί», κλείνει τη σεζόν με Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Λεβαδειακό (εκτός), οφείλει να πάρει μίνιμουμ 4 βαθμούς. Επιστρέφει ο Ριένστρα (Μέσος, 20,1).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 6/10 τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 12/13 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ