33η αγωνιστική (προτελευταία)

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν έχει υποστεί ήττα από την Έουπεν για 23 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Ζούλτε Βάρεγκεμ – Έουπεν 5-5

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΕΟΥΠΕΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κόρτραϊκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 14’ ακυρώθηκε τέρμα της Έουπεν με χρήση VAR. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας, όμως οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. 

Η Έουπεν κατάφερε να μαζέψει έναν ακόμα βαθμό, στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, όμως παραμένει σε δεινή θέση. Αναδείχτηκε ισόπαλη με την Κόρτραϊκ (0-0) εκτός έδρας, ωστόσο, δεν είναι σε καλή κατάσταση και συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, μένουν δύο αναμετρήσεις για το φινάλε της περιόδου, συνεπώς της αρκεί ένα θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές ματς. Δεν έχει καν σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Μανιέ. Επίσης, εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμοι οι Αλό, Γκόρεντς, Ντέομ, Μπιτουμαζαλά, Νούχου, Σιμπίρι Κεϊτά, Γουακάσο και Μαγκί.

Έουπεν Στατιστικά

*4/7 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*5/8 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 15/16 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-2 εκτός έδρας, από τη Σαρλερουά, για το πρωτάθλημα. Στο 27’ ο Ντουρ σκόραρε για το 0-1 του ημιχρόνου. Στο 66’ ο Μπάγιο και στο 73΄ ο Μπενζά σκόραραν για την ανατροπή της Σαρλερουά. Στο 80’ ο Φαντέρα ισοφάρισε σε 2-2, στο 90+6’ ο Μαρκ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. 

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη χρονιά και να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία, όμως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πάλεψε μέχρις εσχάτων απέναντι στη Σαρλερουά (3-2) εκτός έδρας, έχασε χάρη σε ένα τέρμα στις καθυστερήσεις. Παρόμοια εικόνα και κόντρα στην Άντβερπ στο προηγούμενο, όμως έχασε με δύο τέρματα στο φινάλε. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει σημειώσει νίκη για 11 αναμετρήσεις στη Jupiler League. “Μετά το ματς με τη Γάνδη, όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Τώρα, μένουν δύο ματς και ακόμα έχουμε ελπίδες”, δήλωσε ο τεχνικός της Ζούλτε, Ντ’Ολάντερ. Στα αγωνιστικά, εξέτισε ο Ντεράικ, τραυματίας ο Πάλουμετς, δύσκολα και οι Σιρανί, Ντάνι Ραμίρεθ.

Ζούλτε Βάρεγκεμ Στατιστικά

*8/10 ματς τελευταία έληξαν με goal/goal

*7/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 10/16 παιχνίδια εκτός έδρας

Έουπεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ