*37η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Χάρτλπουλ-Μπράντφορντ 1-3

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπράντφορντ έφερε 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Νιούπορτ, παρόλο που προηγήθηκε με τον Κουκ στο 36ο λεπτό, δεχόμενη την ισοφάριση από αυτογκόλ του Ράιντχολ στο 61’, γλιτώνοντας την ήττα σε κάποιες περιπτώσεις προς το τέλος.

Η Μπράντφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Νιούπορτ, φέρνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία, έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες. Βέβαια στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια.

Διατηρείται εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, αν και έπεσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας λίγο πίσω, στο -5 συγκεκριμένα, από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο. Αλλά ταυτόχρονα είναι στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, στο +4 για την ακρίβεια, από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά.

Απουσιάζει ο πρόσφατα τραυματίας επιθετικός Ντάρμπισαϊρ που έχασε και τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ενώ θα λείψουν και οι Οσαντέμπε (ΜΕ), Νέβερς (ME) όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της, Μαρκ Χιουζ, με τον Ολιβερ (ΕΠ) να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και να είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει απόψε.

Μπράντφορντ Στατιστικά

*Εχει εφτά σερί under 2,5

*Εχει 6/7 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 12/22 under 2,5 εντός έδρας, 11/17 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρτλπουλ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Νορθάμπτον, γλιτώνοντας αρκετές φορές από το να βρεθεί πίσω στο σκορ, πριν προηγηθεί με τον Ούμεραχ στο 37’! Και ενώ στο δεύτερο μισό του αγώνα δεν κινδύνεψε έντονα, ισοφαρίστηκε από τον Χόσκινς στο 81ο λεπτό.

Η Χάρτλπουλ έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Νορθάμπτον, φέρνοντας τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, από τότε που την ανέλαβε ο Τζον Ασκεϊ, πέμπτη στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει! Ειδικά εκτός έδρας έχει δύο συνεχόμενες, χωρίς να έχει νίκη εδώ και τρεις αγώνες.

Διατηρείται στην 22η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελευταία παραμονής, στο +1 από την ομάδα από κάτω της, έχοντας πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων, αφού συνεχίζει να διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και με δύο αγώνες περισσότερους!

Μοναδικός πλέον μακροχρόνια απών λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Λέισι, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και είναι θέμα προπονητή αν χρησιμοποιηθούν ή όχι.

Χάρτλπουλ Στατιστικά

*Εχει 12/21 over 2,5 εκτός έδρας, 10/18 στο πρωτάθλημα

*Εχει 12/21 G/G εκτός έδρας, 11/18 στο πρωτάθλημα

Μπράντφορντ-Χάρτλπουλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ