38η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Κάρντιφ-Ρόδεραμ 1-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΡΟΔΕΡΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπρίστολ Σίτι με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 44ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κόνγουεϊ στο 15’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χιούγκιλ στο 67’ με πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βέιμαν στο 90+1’.

Έναν πολύτιμο βαθμό έχασε μέσα από τα χέρια της η Ρόδεραμ κόντρα στη μαχητική, αλλά συγχρόνως αδιάφορη Μπρίστολ Σίτι. Μπήκε νωθρά και έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, όμως στην επανάληψη βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει. Παρ’ όλα αυτά στις καθυστερήσεις του αγώνα έβγαλε αδράνεια αμυντικά, με αποτέλεσμα να δεχθεί το «μοιραίο» γκολ.

Σημαντικό το να αποφύγει την ήττα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς έτσι θα βρεθεί σε «ασφαλή» απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν πείθει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με την εικόνα της, παρ’ όλα αυτά παραμένει μαχητική και ιδιαίτερα επικίνδυνη στο επιθετικό της κομμάτι, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Φυσικά το τρίποντο θα ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς, καθώς θα βρεθεί στο +6 από την 21η Ρέντινγκ, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΝΤΙΦ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Στόουκ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 44ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λορέντ στο 16’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κάμπα στο 29’.

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού έχασε η Κάρντιφ, αφού κόλλησε στην ισοπαλία κόντρα στη Στόουκ. Δέχθηκε πίεση στην αρχή του αγώνα και υπέκυψε σε αυτή, όμως στη συνέχεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην επανάληψη είχε ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή από την άσπρη βούλα, αλλά ο Κάμπα αστόχησε και το σκορ παρέμεινε εν τέλη ίδιο ως τη λήξη της αναμέτρησης.

Πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για κείνη, αφού έχει την ευκαιρία να πάρει «ασφαλή» διαφορά από την 21η Ρέντινγκ, αν αποφύγει την ήττα. Είναι ανεβασμένη αυτή την περίοδο, σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια, όμως σπάνια κρατάει το μηδέν στην εστία της, με αποτέλεσμα αυτό να της έχει κοστίσει σημαντικούς βαθμούς ως τώρα. Βασικό της μέλημα σήμερα είναι να μην ηττηθεί, αφού έτσι θα βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται προς το παρόν, ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Κάρντιφ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρόδεραμ – Κάρντιφ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ