*Εξ αναβολής για την 28η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2.

*Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα τελευταία 14 ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ (11-3-0).

*Έρχονται από 5/7 μεταξύ τους 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Φούλαμ. Το 0-1 ο Χάαλαντ με πέναλτι στο 3’, ισοφάρισε ο Βινίσιους στο 15’, το 1-2 ήρθε απ’ τον Άλβαρες στο 36’. Δίκαιη η επικράτηση για τη Σίτι.

Μπορεί να μην είχε τον ηγέτη Ντε Μπρόινε στη διάθεση της, ωστόσο δεν είχε πρόβλημα να περάσει νικηφόρα απ’ την έδρα της Φούλαμ την Κυριακή. Μπήκε με τρομερή διάθεση στο ματς, έκανε την καλύτερη δυνατή έναρξη, σκόραρε μόλις στο τρίτο λεπτό με πέναλτι του Χάαλαντ. Είχε σε πολύ καλή κατάσταση τον Άλβαρες, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αντίποδα, ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Η Φούλαμ ισοφάρισε προσωρινά στο 15’, αλλά έδειχνε ανήμπορη να ακολουθήσει τον ρυθμό της Σίτι, που βρήκε άμεσα το 1-2 με τρομερό σουτ του Άλβαρες. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, μπορούσε να φτάσει σε πιο υψηλό σκορ.

Ακόμη μια νίκη σε εγχώριο επίπεδο για την ομάδα του Γουαρδιόλα, τρίτη διαδοχική μετά το εντός έδρας 4-1 επί της Άρσεναλ και το 3-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νωρίτερα πήρε 10 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, οι έξι σημειώθηκαν στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ! Πορεύεται αήττητη στα τελευταία 18 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις (15-3-0), έχασε μόνο απ’ την Τότεναμ στα τελευταία 21.

Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έρχεται από 10/11 νίκες, μετρά 76 πόντους και από χθες έπεσε ξανά στο -2 απ’ την Άρσεναλ, ωστόσο με δύο ματς λιγότερα, κάτι που σημαίνει ότι κρατά την τύχη της στα χέρια της. Επιστρέφει ο Άκε (Αμυντικός, 23), αμφίβολος ο Ντε Μπρόινε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 14/21 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 5/8 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-3 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Το 0-1 ο Σούτσεκ στο 9’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Αγιού στο 15’, το 2-1 ο Ζαχά στο 20’, το 3-1 ο Σλουπ στο 30’! Μείωσε η Γουέστ Χαμ στο 35’ με τον Αντόνιο, ο Εζέ με πέναλτι το 4-2 στο 66’, μείωσε ο Αγκέρ στο 72’ για τη Γουέστ Χαμ.

Όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ εκτός έδρας, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για θετικό αποτέλεσμα. Τραγική η εικόνα της Γουέστ Χαμ στο πρώτο ημίχρονο με την Κρίσταλ Πάλας, προηγήθηκε μόλις στο 9’ από κόρνερ, αλλά στη συνέχεια παρασύρθηκε στον ρυθμό του αντιπάλου, έκανε πολλά λάθη, είχε αργές αντιδράσεις και μοιραία δέχτηκε τρία γκολ σε διάστημα 15 λεπτών! Η Πάλας ήταν σε τρομερή ημέρα, έβγαζε διαρκώς τελικές προσπάθειες, έδειχνε να αποδίδει σε υψηλότερη ταχύτητα απ’ τη Γουέστ Χαμ. Μείωσε ξανά από κόρνερ στο 35’, αλλά το 4-2 στο 66’ έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της Πάλας. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Μόγιες μετά το εντός έδρας 1-2 κόντρα στη Λίβερπουλ, είχε προηγηθεί αήττητο σερί πέντε αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις, τα τρία ήταν για την Πρέμιερ Λιγκ (2-1-0), κέρδισε εκτός έδρας Μπόρνμουθ (4-0) και Φούλαμ (1-0), πήρε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Άρσεναλ. Έμεινε στους 34 πόντους και βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, στο +4 πλέον απ’ την τελευταία τριάδα, δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την παραμονή. Στο 2-0-3 το ρεκόρ της Γουέστ Χαμ στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, δέχτηκε 10 γκολ στις τρεις τελευταίες ήττες! Λογικά δε θα παίξει ο Ζουμά.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 9/13 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*G/G στα τελευταία 6/10 ματς ανεξαρτήτως έδρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ