*Φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Δεύτερη αναμέτρηση, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Λεβερκούζεν – Φερεντσβάρος 2-0.

*Δύο φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο παρελθόν, αμφότερες έχουν από μία νίκη (1-0-1).

*Η Λεβερκούζεν έχει ηττηθεί μόλις μια φορά από ουγγρική ομάδα (4-0-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Πούσκας για το πρωτάθλημα. Ο Κομαρόμι στο 27’ το 0-1, το 0-2 έκανε ο Πούλιτς στο 37’. Μείωσε ο Μπότκα στις καθυστερήσεις για τη Φερεντσβάρος. Με δέκα παίκτες απ’ το 57’ η Πούσκας.

Κακή εβδομάδα για τη Φερεντσβάρος, καθώς μετά την ήττα της Πέμπτης κόντρα στη Λεβερκούζεν, την Κυριακή υπέστη αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Πούσκας για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας! Μόνο το γεγονός ότι έχασε ξανά σε εγχώριο επίπεδο μετά τον Οκτώβριο αποτελεί είδηση, για να συμβεί αυτό έπρεπε να κάνει μια απ’ τις πιο νευρικές εμφανίσεις της χρονιάς. Είδε τον αντίπαλο να σκοράρει δύο φορές στις μοναδικές καλές στιγμές του στο πρώτο ημίχρονο, την ίδια στιγμή που επιθετικά δεν της «έβγαινε» τίποτα. Ο κόουτς Τσερτσέσοφ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του με αλλαγές στο ημίχρονο, αλλά η Φερεντσβάρος παρέμεινε αγχωμένη και «τσαπατσούλα» στην τελική προσπάθεια. Μάλιστα, παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω απ’ το 57’, δεν είχε όσες καθαρές φάσεις θα περίμενε. Μείωσε μερικά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), ωστόσο διατηρεί μεγάλη απόσταση απ’ τη δεύτερη θέση (+11), δύσκολα θα απειληθεί για τον τίτλο. Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, ήταν άτολμη στο ματς της περασμένης εβδομάδας, δέχτηκε γκολ νωρίς και είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, λίγα πράγματα επιθετικά. Μπορούσε να κρατήσει το 1-0 και να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την ανατροπή, ωστόσο στο 86’ δέχτηκε δεύτερο γκολ από στατική φάση και το έργο της πλέον είναι δύσκολο. Πάντως, έρχεται από 4/5 εντός έδρας νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ, στις τρεις σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ!

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*2-3 γκολ τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 3-2 επί της Βέρντερ Βρέμης. Το 1-0 ο Ντουκς στο 30’, ισοφάρισε ο Μπάκερ στο 34’, το 1-2 ήρθε απ’ τον Φρίμπονγκ στο 56’, το 1-3 έκανε ο Χλόζεκ στο 83’ για τη Λεβερκούζεν. Μείωσε με πέναλτι ο Φούλκρουγκ για τη Βέρντερ στο 86’.

Είναι σε καλή κατάσταση, έχει και λίγη ρέντα, κερδίζει διαρκώς. Την Κυριακή πήρε ακόμη ένα «τρίποντο» για την Μπουντεσλίγκα, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, είχε ως «όπλο» την αποτελεσματικότητα. Αφυπνίστηκε μετά το 1-0 του αντιπάλου στο 30’, βρήκε μετά από τέσσερα λεπτά το 1-1, στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους το ματς ήταν μοιρασμένο. Μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, σκόραρε τυχερό γκολ για το 1-2, στη συνέχεια η Βέρντερ είχε δυο-τρεις μεγάλες φάσεις για την ισοφάριση. Το 1-3 του Χλόζεκ στο 83’ έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, παρότι στο 86’ η Βέρντερ μείωσε για το τελικό 2-3.

Ήταν η τρίτη σερί νίκη για τη Λεβερκούζεν σ’ όλες τις διοργανώσεις, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-0 επί της Φερεντσβάρος για το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί έκανε γκολ τις δύο μοναδικές προσπάθειες που δημιούργησε εντός στόχου. Νωρίτερα διέλυσε εντός έδρας τη Χέρτα (4-1), έχει μόλις μια ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1), με 34 πόντους είναι ένατη στη βαθμολογία, στο -6 απ’ την εξάδα και στο +14 απ’ την τελευταία τριάδα. Αήττητη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (2-2-0), σκόραρε 3 γκολ στα τρία εξ αυτών!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Φερεντσβάρος – Λεβερκούζεν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ