7η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Μπόκα Τζούνιορς.

Πήγε με φόρα 5 διαδοχικών νικών στο “Μπομπονέρα” τη Δευτέρα και παρότι κατάφερε να επεκτείνει το σερι των clean sheets (5) για να διατηρηθεί στην κορυφή της λίγκας μπορεί να νιώθει ανικανοποίητη για το αποτέλεσμα.

Εξαιρετική η εμφάνισή της στη δημιουργία, έβγαλε πολλές όμορφες επιθετικές συνεργασίες. Εξέθεσε πολλάκις την άμυνα της Μπόκα, αλλά της έλειψε η καλή τελική προσπάθεια, ξόδεψε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Είχε και η Μπόκα δυνατές φάσεις, δύο δοκάρια έναντι ενός της Ντεφένσα, αλλά ο κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν μακράν ο κίπερ Ρομέρο με τις επεμβάσεις του!

Με παράπονα και για τη διαιτησία έφυγε από το “Μπομπονέρα”, αφού διαιτητής και VARίστας έκλεισαν τα μάτια σε αντιαθλητική ενέργεια γηπεδούχου που όριζε την αποβολή.

Τρομερή η δουλειά που έχει κάνει ο κόουτς Βακάρι σε μία θεωρητικά δύσκολη προπονητική διαδοχή το περασμένο φθινόπωρο, η “αλκόν” τρέχει ρεκόρ 11-4-1 από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, με μοναδική ήττα το 2-4 της πρεμιέρας από την Ουρακάν.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Βέλεζ. Στο 17’ αποβλήθηκε ο Πορτίγιο της Ταγιέρες, με αυτογκόλ έγινε το 0-1 στο 29’ και ο Φερνάντες πέτυχε το δεύτερο γκολ της Βέλεζ στο 33’. Στο 74’ αποβλήθηκε ο Ορτέγα της Βέλεζ και στο 89’ μείωσε για τους γηπεδούχους ο Ρομέρο.

Πληγώθηκε το μομέντουμ που είχε χτίσει η Ταγιέρες με το 4×4 του προηγούμενου μήνα, υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα την Κυριακή από μία προβληματική Βέλεζ σε μεταβατικό στάδιο.

Καθοριστική για τη φυσιογνωμία του αγώνα η γρήγορη αποβολή της, σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Από στατική φάση προηγήθηκε η Βέλεζ και άμεσα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα με ταχύτατη αντεπίθεση για το 0-2. Προς τιμήν της, η Ταγιέρες δεν κατέρρευσε στην συνέχεια, παρέμεινε τακτικά συνεπής, δεν εκτέθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και βρέθηκε να διεκδικεί τον πόντο, έστω στα τελευταία λεπτά του ματς.

Ο κόουτς Γκαντόλφι μίλησε κολακευτικά για τους παίκτες του παρά την ήττα και δεν αναμένεται να αλλάξει αρκετά στην ενδεκάδα για το ταξίδι στο Φλορένσιο Βαρέλα. Από τον πάγκο πέρασε την Κυριακή και πάλι ο ποιοτικός επιθετικός Βαλόγιες, ο οποίος κέρδισε την αποβολή της Βέλεζ, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει απόψε. Τιμωρημένος ο βασικός αριστερός μπακ Πορτίγιο, τραυματίας ο αναπληρωματικός φορ Μπούστος.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* Σκόραρε στα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ντεφένσα ι Χουστίσια – Ταγιέρες στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ