32η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα: Μπλάκπουλ-Σουόνσι 0-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΟΥΟΝΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στα πλάισια της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Μπέργκε στο 21’ και το 2-0 ο Ρόμπινσον στο 45’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ΜακΜπέρνι στο 89’.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Σουόνσι με μια κακή εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι ήταν δημιουργική μεσοεπιθετικά, δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία σχεδόν καθόλου, μένοντας πολύ εύκολα στο μηδέν. Το μεγάλο της πρόβλημα ήταν για ακόμα μία φορά η άμυνά της, αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να το πληρώσει και στα δύο ημίχρονα.

Μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση θα χρειαστεί να κάνει σήμερα προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπλάκπουλ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση σε καλή κατάσταση, δείχνει να έχει χάσει το μέταλλό της, καθώς δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία εδώ και αρκετό καιρό, ενώ ακόμα κι αν σκοράρει στις περισσότερες αναμετρήσεις της, αυτό δεν της είναι αρκετό ώστε να αποσπά τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Χαμηλά πλέον βαθμολογικά, κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι υποχρεωμένη να βγάλει αντίδραση άμεσα προκειμένου να μην βρεθεί σε μπελάδες στη συνέχεια.

Σουόνσι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Ρόδεραμ, στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Κακή εμφάνιση και αρνητικό θεωρείται το ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Μπλάκπουλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς γκολ στο ματς. Αμυντικά ήταν σταθερή και δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση την παραβίαση της εστία της, διατηρώντας εξίσου το μηδέν στα μετόπισθεν.

Πολύ καλύτερη εμφάνιση χρειάζεται να κάνει σήμερα ώστε να μπορέσει να φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα από την έδρα της Σουόνσι. Δεν πείθει με την εικόνα της αυτή την περίοδο, είναι σε κακή κατάσταση, δείχνοντας πως έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία την υποχρεώνουν να δέχεται συνεχώς γκολ. Μεσοεπιθετικά είναι μεν μαχητική και βρίσκει δίχτυα, αλλά αυτό δεν της είναι σε καμία περίπτωση αρκετό ώστε να αποσπάσει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να βρεθεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σουόνσι – Μπλάκπουλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ