Επαγγελματίας παίκτης πόκερ καταδικάστηκε για παράνομη λέσχη

Ανανεώθηκε:
ποκερ ειδησεις νεα
Photo Credits: IMAGO / Pond5 Images

Σε μπελάδες με το νόμο μπήκε ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ που βρέθηκε ένοχος από το δικαστήριο για μια υπόθεση με παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ο Τζόσουα Θάτσερ, 42 ετών, από το Μίσιγκαν, καταδικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την παραδοχή της ενοχής του. Συγκεκριμένα, για τον ρόλο του στη λειτουργία μιας παράνομης αίθουσας πόκερ γνωστή ως “906 Poker Social”.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θάτσερ συμφώνησε να αφήσει στην πολιτεία του Μίσιγκαν όλα τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν.  Συμπεριλαμβανομένων έξι τραπεζιών πόκερ, 13.050 $ σε μετρητά και άλλα χρήματα που διατηρούνται σε τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονται με την έρευνα για το “906 Poker Social”.

Η εν λόγω ιδιωτική λέσχη πόκερ άνοιξε την 1η Απριλίου 2021 και έκλεισε στις 8 Ιουλίου 2021. Μετά από κοινή έρευνα του γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα του Μίσιγκαν και του τμήματος εγκληματικής έρευνας του Συμβουλίου Ελέγχου Παιγνίων της πολιτείας.

“Οι μη ελεγχόμενες δραστηριότητες τυχερών παιγνίων δεν προσφέρουν στους κατοίκους του Μίσιγκαν την ίδια προστασία που παρέχεται μέσω των νόμιμων και ρυθμισμένων τυχερών παιχνιδιών”, δήλωσε ο Χένρι Γουίλιαμς, εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελέγχου Παιγνίων. “Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε δίκαιο και έντιμο παιχνίδι στο Μίσιγκαν. Συνεργαζόμαστε με το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα για τη διερεύνηση και την εξάλειψη παράνομων δραστηριοτήτων τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρη την πολιτεία”.

Στο μεταξύ, το Τμήμα του Γενικού Εισαγγελέα του Μίσιγκαν άσκησε δίωξη για την υπόθεση.

“Το γραφείο μου παραμένει προσηλωμένο στην τήρηση των επιχειρηματικών κανονισμών, και αυτό περιλαμβάνει τους νόμους περί τυχερών παιχνιδιών της πολιτείας μας”, είπε για το θέμα η Γενική Εισαγγελέας του Μίσιγκαν, Ντέινα Νέσελ. “Εκτιμώ το έργο που έχει κάνει το Συμβουλίου Ελέγχου Παιγνίων για την προστασία των κατοίκων και των επιχειρήσεων του Μίσιγκαν”.

Πώς λειτουργούσε η παράνομη λέσχη

Σε δημοσιευμένες αναφορές, ο Θάτσερ περιέγραψε το “906 Poker Social” ως ένα ιδιωτικό κλαμπ, όπου τα μέλη έπαιζαν τυχερά παιχνίδια μεταξύ τους. Χρέωνε ποσά για εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια συνδρομή συν 10 $ ανά ώρα για ενοικίαση καρέκλας. Η τοποθεσία προσέφερε ζωντανό πόκερ και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον, ο Θάτσερ είχε κατηγορηθεί τον Μάιο του 2022 για άλλα πέντε κακουργήματα. Μεταξύ των οποίων ήταν δύο κατηγορίες για χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών για τη διάπραξη ενός εγκλήματος και μια κατηγορία πλημμελήματος, καθώς δεν είχε άδεια για τυχερά παιχνίδια για κέρδος. Οι υπόλοιπες κατηγορίες αργότερα απορρίφθηκαν.


👉 ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις ΠΡΙΝ την εγγραφή στις στοιχηματικες εταιριες:

🔹 stoiximan greece
🔹 bet365 greece
🔹 bwin greece
🔹 betshop greece
🔹 betsson greece
🔹 interwetten greece
🔹 winmasters greece
🔹 fonbet greece
🔹 netbet greece
🔹 pamestoixima greece
🔹 sportingbet greece
🔹 vistabet greece