*19η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1.

*3/3 νίκες μετρά η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό μετά την άνοδο του δεύτερου το 2021. Στο 8-1 το επιμέρους σκορ υπέρ της «ένωσης».

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΙΩΝΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στον Βόλο. Το γκολ ο Οζέγκοβιτς με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Μεγάλο «πλήγμα» η εντός έδρας ήττα απ’ τον Βόλο την περασμένη Δευτέρα, ήταν ένα απ’ τα ματς που υπολόγιζε να «χτυπήσει». Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, οι Νικαιώτες ήταν πιο απειλητικοί, χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός είχε κλασική ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη, ο Βόλος απείλησε με τον Πίρινεν, κέρδισε πέναλτι στο φινάλε και πήρε προβάδισμα. Ο Ιωνικός είχε τεράστια φάση με τον Μάντζη στις καθυστερήσεις, άξιζε την ισοπαλία.

Φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι που δε σκοράρει, τα έχασε όλα! «Θεωρώ πως πάλι εμείς δώσαμε τη νίκη στον αντίπαλο με ένα δικό μας λάθος. Προσπάθεια έγινε αλλά δεν αρκεί. Κάναμε ευκαιρίες και θεωρώ πως μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν κερδίζεις με τα λόγια, πρέπει να το δείξεις. Η κατάσταση είναι δύσκολη και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Δεν νομίζω πως η ομάδα είναι πεσμένη. Η ομάδα έχει πιθανότητες να σωθεί», είπε ο κόουτς Σπανός.

Ακόμη μια ήττα για την ομάδα του, η πέμπτη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, μετρά ρεκόρ 1-2-5 στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, με 8 πόντους είναι μόνη της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -4 απ’ την παραμονή. Επιστρέφει ο Τσίμπσα, μοναδική απουσία ο Μασάς.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/8 ΝG στο πρωτάθλημα.

*Έρχεται από 9/11 Under 2.5 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΕΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-0 επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο. Το 1-0 ο Μάνταλος στο 55’, το 2-0 ήρθε απ’ τον Λιβάι Γκαρσία στο 67’, το 3-0 ήρθε απ’ τον Πινέδα στο 89’.

Έκανε το 4Χ4 εντός έδρας, είχε βατά ματς μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τα κέρδισε όλα με άνεση. Την περασμένη εβδομάδα έκανε… πλάκα κόντρα στον Παναιτωλικό, το τελικό 4-1 δε λέει όλη την αλήθεια για την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν ανταγωνιστικοί. Η ΑΕΚ «κατασκήνωσε» στην περιοχή του αντιπάλου, έβγαζε τη μία φάση μετά την άλλη, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 35’ και παρότι ο Παναιτωλικός μείωσε στο 40’, δεν αισθάνθηκε ποτέ απειλή. Όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα στο δεύτερο μέρος με τα γρήγορα γκολ των Πινέδα και Άμραμπατ μέχρι το 55’΄!

«Η ομάδα έχει πράγματα να βελτιώσει. Απόλαυσα τη σημερινή εμφάνιση. Το πάθος, όπως το απόλαυσε και ο κόσμος! Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι η «δέσμευση» να έχει ο κάθε παίκτης, ώστε να απολαύσει το ποδόσφαιρο. Όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να το διασκεδάσεις σήμερα, αλλά αύριο πρέπει να δείξεις πράγματα για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται», είπε ο κόουτς Αλμέιδα. Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του μετά την ήττα στα Γιάννινα (2-1), όλες εντός έδρας, οι δύο για το Κύπελλο κόντρα στις αδύναμες Κηφισιά (3-0) και Πανσερραϊκό (3-0).

Κόντρα στον τελευταίο μεσοβδόμαδα η ΑΕΚ έπαιξε με αρκετές αλλαγές, αλλά δεν είχε προβλήματα, επικράτησε άνετα και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά, εκεί περιμένει έναν εκ των Ολυμπιακού ή Άρη. Βρίσκεται πάντα στο -4 απ’ την κορυφή, στο +3 απ’ τον Ολυμπιακό, απομακρύνθηκε στο +5 απ’ τον ΠΑΟΚ. Διαθέσιμος μετά από καιρό ο Γκατσίνοβιτς (Μέσος, 12,4).

ΑΕΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 14/20 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 17/22 τελευταία παιχνίδια της.

Ιωνικός – ΑΕΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ