*Η Βραζιλία κέρδισε τα 5/6 ματς κόντρα στο Καμερούν σ’ όλες τις διοργανώσεις (5-0-1). Μετρά 2/2 νίκες στο πλαίσιο του Μουντιάλ (1994, 2014).

*Η Βραζιλία παραμένει αήττητη στις 17 τελευταίες αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε τα προγνωστικά Μουντιάλ

*Η Βραζιλία μετρά 7/7 νίκες κόντρα σε χώρες της Αφρικής σε τελική φάση Μουντιάλ, με επιμέρους σκορ 20-2!

*Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, θα είναι πρώτη με νίκη ή ισοπαλία. Αν ηττηθεί και η Ελβετία κερδίσει, η πρώτη θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (+3 η Βραζιλία, +0 η Ελβετία). Το Καμερούν χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Αν κερδίσει και παράλληλα νικήσει και η Σερβία για τη δεύτερη θέση θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων (-1 το Καμερούν, -2 η Σερβία).

*Δείτε τα κριτήρια ισοβαθμίας εδώ.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες του Καμερούν

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Σερβία για τη δεύτερη αγωνιστική. Το 1-0 ο Καστελέτο στο 29’, ισοφάρισε ο Πάβλοβιτς στο 45’, το 2-1 έκανε ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το 3-1 ήρθε απ’ τον Μίτροβιτς στο 53’, ωστόσο το Καμερούν ισοφάρισε στο 63’ με τον Αμπουμπακάρ και έκανε το 3-3 δύο λεπτά αργότερα με τον Τσούπο-Μότινγκ!

Έμεινε ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης με τρομερή επιστροφή στο ματς κόντρα στη Σερβία. Το ματς ήταν «ανοιχτό» απ’ την αρχή, άλλωστε αμφότερες οι ομάδες είχαν ανάγκη τη νίκη και ρίσκαραν περισσότερο συγκριτικά με την πρεμιέρα. Οι πρώτες μεγάλες φάσεις ήταν για τους Σέρβους, ωστόσο το γκολ ήρθε για τους Αφρικανούς έπειτα από στατική φάση. Στη συνέχεια δεν είχαν συγκέντρωση, δέχονταν τη μία φάση μετά την άλλη, η Σερβία σκόραρε δύο φορές μέχρι την ανάπαυλα!

Το 3-1 στο 53’ έδειχνε να τελειώνει από νωρίς το ματς, ωστόσο στην πορεία η Σερβία χαλάρωσε υπέρ το δέον, υποτίμησε το Καμερούν, έπαιξε ανούσια «ψηλά» και δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά για το 3-3! Το ματς έγινε «ροντέο», οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να βρει τέταρτο γκολ. Πρώτος βαθμός στον όμιλο για το Καμερούν μετά την ήττα της πρεμιέρας απ’ την Ελβετία (0-1), σήμερα παίζουν μόνο για τη νίκη, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μείνουν εκτός συνέχειας.

«Βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε σαν ομάδα. Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τη Βραζιλία, το έχουμε αποδείξει. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, δεν ήρθαμε εδώ για τη συμμετοχή», είπε ο κόουτς Σονγκ. Χωρίς νέα προβλήματα, υπενθυμίζεται ότι έχει τεθεί εκτός αποστολής ο γκολκίπερ Ονάνα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 3/4 παιχνίδια του σε ομίλους Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα οποία συνοδεύτηκαν όλα από ήττα.

*Με ΝG ολοκληρώθηκαν τα 6/11 τελευταία παιχνίδια του για τους ομίλους της διοργάνωσης.

*Έρχεται από 6/7 Under 2.5+ NG σε επίσημα παιχνίδια της.

Σούπερ προσφορά*, ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες της Βραζιλίας

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-0 επί της Ελβετίας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Το γκολ ο Κασεμίρο στο 83’ με ωραίο σουτ εντός περιοχής.

Σοβαρή, πειθαρχημένη, πιο «σεταρισμένη» συγκριτικά με άλλες διοργανώσεις, κέρδισε και την Ελβετία με το ισχνό 1-0 και εξασφάλισε την πρόκριση. Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον πλήρη έλεγχο, δεν απειλήθηκε ποτέ, όμως δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ουσιαστικά απείλησε μόνο σε μια-δυο περιπτώσεις. Βελτιώθηκε η εικόνα της στο δεύτερο μέρος, πήρε βοήθειες απ’ τους παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο και βρήκε το γκολ με τον Κασεμίρο, νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ του Βινίσιους.

«Η νίκη αυτή ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται σε αυτή την ομάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια», είπε ο κόουτς Τίτε, ο οποίος έχει αναμορφώσει τη «σελεσάο», την έχει μετατρέψει σε μια «μηχανή», που ξέρει πώς να κερδίζει. Αξιοσημείωτη η βελτίωση της Βραζιλίας στο ανασταλτικό κομμάτι, κρατά σχεδόν πάντα το «μηδέν» και απειλείται σπάνια, το ίδιο συνέβη και στην πρεμιέρα με τη Σερβία (νίκη 2-0, με δύο γκολ του Ριτσάρλισον).

Εξασφάλισε την πρόκριση, θα είναι πρώτη ακόμη και με ισοπαλία, αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στον κόουτς Τίτε να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Παραμένει εκτός ο Νέιμαρ, δύσκολα θα παίξουν οι Ντανίλο και Πακετά. «Πρέπει να δώσω ευκαιρία σε όλους, να τους προετοιμάσω, έτσι ώστε να έχουν ρυθμό αν χρειαστούν. Όλοι πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί. Είναι μια ευκαιρία να δείξουν την ποιότητα τους», είπε ο Τίτε, που λογικά θα κάνει σαρωτικό ροτέισον.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Οι 16 από τις συνολικά 18 ήττες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν έρθει από ευρωπαϊκές ομάδες.

*Ο Ριτσάρλισον πέτυχε εννέα γκολ στις οκτώ τελευταίες συμμετοχές του με την Βραζιλία σε όλες τις διοργανώσεις.

*Κράτησε το μηδέν στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ στη Fonbet
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρες εδώ το LIVE MATCH CENTER για τον αγώνα Καμερούν – Βραζιλία