5η αγωνιστική

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα προηγούμενα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους, με την Κλαμπ Μπριζ να έχει 2 νίκες και την Πόρτο, αντίστοιχα, 3. 

*Η Κλαμπ Μπριζ έχει χάσει μόλις 1 από τα τελευταία 6 παιχνίδια της ως γηπεδούχος, απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες.

*Η Πόρτο έχει σκοράρει 4 από τα 7 τελευταία της γκολ στη διοργάνωση, με πέναλτι.

*Α’ Γύρος: Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ 0-4

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 1’ ο Σκοβ Όλσεν σκόραρε για το 0-1 και στο 14’ αποβλήθηκε ο Αντινγκρά για τους γηπεδούχους. Στο 16’ ο Φανάκεν με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2, ενώ στο 32’ ο Μπέρτζες μείωσε σε 1-2 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 80’ ο Νιούκοοπ ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Κλαμπ Μπριζ έφυγε αλώβητη από τις Βρυξέλλες και τη δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (2-2), όμως με βάση την εξέλιξη του αγώνα δεν είναι ικανοποιημένη. Αυτό γιατί έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες. Αήττητη για τέσσερις αναμετρήσεις, με απολογισμό σε αυτό το διάστημα δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η διαφορά της από την κορυφή, αυξήθηκε στους 8 πόντους.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται από την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, το οποίο αποτελεί τεράστια επιτυχία για το σύλλογο και τον προπονητή Καρλ Χούφκενς. Το πέτυχε μετά το 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, συμπληρώνοντας τέσσερα παιχνίδια αήττητη στον όμιλο και όλα με μηδέν παθητικό. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο τιμωρημένος Σόουα. Έμειναν εκ νέου εκτός οι Μάτα, Ριτς, Λάριν και ο Φόρμερ που δεν υπολογίζεται.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 4/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΡΤΟ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 εντός έδρας, από τη Μπενφίκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 27’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Εουστάκιο για λογαριασμό των γηπεδούχων. Στο 72’ ο Ράφα Σίλβα σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στη Μπενφίκα. Στο 90+6’ αποβλήθηκε ο προπονητής της Πόρτο, Κονσεϊσάο.

Η Πόρτο απογοήτευσε το κοινό της στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, απέναντι στη Μπενφίκα (0-1), έχασε εντός έδρας και παράλληλα είδε τη διαφορά τους να αυξάνεται στους έξι βαθμούς. Φυσικά, αποτελεί ελαφρυντικό για το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Έδειξε να βρίσκει εκ νέου ρυθμό και τα πατήματά της, έκανε διαδοχικές νίκες πριν το ντέρμπι, που της έδωσαν ψυχολογία για τη συνέχεια, η οποία είναι δύσκολη αναφορικά με την προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “Δράκοι” επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι της Λεβερκούζεν, με 0-3, στη Γερμανία και κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού είναι στη δεύτερη θέση του γκρουπ και την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στο “Ντραγκάο” την τρίτη για την ώρα, Ατλέτικο Μαδρίτης. Πολύ σημαντική επιτυχία ήταν το 2-0 εναντίον της Λεβερκούζεν εντός έδρας, αποτέλεσμα που την κράτησε ζωντανή αναφορικά με την πρόκριση. Όσον αφορά την αποστολή, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν υπολογίζει τον Ζοάο Μάριο διότι είναι τιμωρημένος. Επίσης, μοναδικός μη διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, είναι ο κεντρικός αμυντικός Πέπε, ο οποίος λείπει καιρό. 

Πόρτο Στατιστικά

*5 σερί αναμετρήσεις είχαν No Goal

*6/10 ματς τελευταία με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 10 σερί ματς εκτός έδρας

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ