9η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Ρίο Άβε. Ο Εμάνουελ Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ για την Ρίο Άβε στο 15ο λεπτό, ο Κένεντι Μπόατενγκ αποβλήθηκε για την Σάντα Κλάρα στο 66’.

Μία από τα ίδια η Σάντα Κλάρα και μετά τη διακοπή, δεν παρουσίασε βελτίωση στο παιχνίδι της παρότι ο κόουτς Σίλβα είχε χρόνο να ενσωματώσει καλύτερα τα πολλά νέα πρόσωπα του καλοκαιριού.

Ελλιπής σε ενέργεια και επιθετικές ιδέες ξανά την Κυριακή στο “Ντος Άρκος”, βρέθηκε να κυνηγά νωρίς στο σκορ με γκολ-καραμπόλα και ουδέποτε αντέδρασε, δεν έβγαλε καθαρή φάση στο ματς. Αλλοιώθηκε και το πλάνο της στο β’ μισό του δευτέρου μέρους με την αποβολή, η οποία περισσότερο ως άλλοθι μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

“Μέχρι σήμερα πάντα νιώθω την υποστήριξη της διοίκησης, αλλά τα πάνα στο ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα και κάνω ότι καλύτερο μπορώ” δήλωσε ο κόουτς Σίλβα, του οποίου η καρέκλα άρχισε να τρίζει.

Σταθερά τα τέσσερα ονόματα τραυματιών, προστέθηκε στο σημερινό απουσιολόγιο ο βασικός στόπερ Μπόατενγκ που αποβλήθηκε την Κυριακή. Επιστρέφει πιθανότατα σε σχήμα με τριάδα στα στόπερ σήμερα ο κόουτς Σϊλβα.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-1) από την Μαρσέιγ. Ο Τρινκαό έκανε το 0-1 στο 1ο λεπτό, στο 13ο ισοφάρισε ο Σάντσες, τρία λεπτά αργότερα ο Αρίτ έκανε το 2-1 και στο 23’ αποβλήθηκε ο Αδάν της Σπόρτινγκ. Στο 28’ ο Μπαλέρντι πέτυχε το τρίτο γκολ και στο 84’ ο Μπεμπά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έβγαλε τα χέρια της κι έβγαλε τα μάτια της την Τρίτη στη Μασσαλία ή μάλλον το πήρε εργολαβία το “χαρακίρι” ο Αδάν. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να βρούμε τόσο καταστροφική εμφάνιση από τερματοφύλακα σε τόσο υψηλό επίπεδο!

Το παιχνίδι στο “Βελοντρόμ” ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Αμορίμ, με τον Τρινκάο να την βάζει μπροστά πριν συμπληρωθεί λεπτό αγώνα και στην συνέχεια φαινόταν ότι οι μπροστινοί της θα βρουν χώρους να χτυπήσουν στο transition ξανά και ξανά. Δύο μεγάλες γκάφες του Αδάν όμως, στο 1-1 και στην αποβολή του μετά την ανατροπή “σκότωσαν” την Σπόρτινγκ. Τυπική διαδικασία το παιχνίδι μετά το 3-1, δεν είχε τρόπο να αντιδράσει με 10 παίκτες. Παραμένει όμως πρώτη στον όμιλο του Champions League και με μία “εκδίκηση” επί της Μαρσέιγ την ερχόμενη Τετάρτη ουσιαστικά αγκαλιάζει την πρόκριση στους “16”.

Θετικά τα νέα από τις τελευταίες προπονήσεις για τους Κοάτες (στόπερ) και Καμπράλ (φορ), μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα και είναι ξανά διαθέσιμοι. Αντιθέτως παραμένουν εκτός οι Πόρο (δεξί μπακ), Μπραγκάνσα (χαφ) και Νέτο (στόπερ)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Σάντα Κλάρα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ